Κέρκυρα: Έβαλε φωτιά στα μαλλιά συμμαθήτριάς του μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος
Ο πατέρας της μαθήτριας υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 15χρονου και κατά παντός υπευθύνου για απλές σωματικές βλάβες.
Αδιανόητο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Κέρκυρας προκαλώντας αναστάτωση στην εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού.
Το ακραίο περιστατικό έγινε στο 5ο γυμνάσιο της Κέρκυρας, με π15χρονο μαθητή να βάζει φωτιά στα μαλλιά συμμαθήτριάς του μέσα στη σχολική αίθουσα και μάλιστα την ώρα του μαθήματος.
Με εγκαύματα η μαθήτρια
Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 15χρονος έβαλε φωτιά στα μαλλιά της συμμαθήτριάς του με αναπτήρα, με αποτέλεσμα, η κοπέλα να υποστεί έγκαυμα στον σβέρκο της.
Όπως ήταν φυσικό το μάθημα διακόπηκε και προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη μαθήτρια ενώ άμεσα ενημερώθηκαν και οι γονείς της.
Ο πατέρας της μαθήτριας υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 15χρονου και κατά παντός υπευθύνου για απλές σωματικές βλάβες.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η εισαγγελέας πλημμελειοδικών.
- Ανδρουλάκης για Γενοκτονία Ποντίων: Η 19η Μαΐου αποτελεί μια μαύρη επέτειο για την ιστορία του Ελληνισμού
- «Αστακός» η Αθήνα για το Final Four της Euroleague – «Φρούριο» το ΟΑΚΑ και αυστηροί έλεγχοι
- «Λίγο πριν…»: Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ εγκαινιάζει το 1ο Αναλόγιο Νέων Δημιουργών
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 45χρονης – Άφησε μόνη στο σπίτι την 4χρονη κόρη της
- Φεστιβάλ Γαστρονομικών Εμπειριών στα Μεσόγεια
- Τα εισιτήρια που έχουν πάρει οι ομάδες για το Final Four – Κόκκινο το ΟΑΚΑ
- ΗΠΑ: Υγειονομικοί έλεγχοι στα σύνορα λόγω Εμπολα
- Ζώα συντροφιάς: Πρόγραμμα εξειδικευμένης φροντίδας και διατροφής για επαγγελματίες και κηδεμόνες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442