Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Κυριακής, καθώς 65χρονος μάγειρας σε ουζερί στην περιοχή της Μενεμένης μαχαιρώθηκε από πελάτη, μετά από διαπληκτισμό που είχαν, για άγνωστο ακόμη λόγο.
Σύμφωνα με το thestival.gr λίγη ώρα μετά την αιματηρή επίθεση πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
Οι αστυνομικοί που πραγματοποιούν έρευνα για το περιστατικό, έχουν περισυνελλέξει στοιχεία για τον δράστη και τον αναζητούν προκειμένου να συλληφθεί.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).