Μετά τους Μαρτίνεζ και Τίλεμανς η Άστον Βίλα θα παίξει και χωρίς τον Άλεξ Μορένο στο πρώτο ματς με το Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Conference League.
Μια ακόμη πολύ σημαντική απουσία καλείται να διαχειριστεί ο Ουνάι Έμερι ενόψει του πρώτου ημιτελικού της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό για το Conference League.
Μετά τους Μαρτίνες που είναι τιμωρημένος και τραυματίας και Γιούρι Τίλεμανς, ο οποίος θα απουσιάσει μετά τον τραυματισμό του απέναντι στην Τσέλσι, όλα δείχνουν πως την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό δεν προλαβαίνει και ο Άλεξ Μορένο.
Πόσο καιρό θα μείνει εκτός
Ο Ισπανός αριστερός μπακ ταλαιπωρείται εδώ και δύο εβδομάδες από θλάση και εκτιμάται πως θα χάσει τόσο τον πρώτο ημιτελικό, όσο και το παιχνίδι με την Μπράιτον που ακολουθεί για την Premier League και είναι απόλυτα κομβικό, ώστε οι «χωριάτες» να πάρουν το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης χρονιάς.
Από εκεί και πέρα, ο Έμερι καλείται να διαχειριστεί γενικότερα το ρόστερ του για 10 πολύ δύσκολες μέρες σε Europa Conference League και Premier League που ενδεχομένως να κρίνουν όλη τη σεζόν στην Άστον Βίλα.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο Ολυμπιακός συνομίλησε με το ChatGPT ζητώντας του να αναβαθμίσει την πανηγυρική φωτογραφία του Αγιούμπ Ελ Κααμπί από τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας και η απάντηση που έλαβε ήταν… φουλ ερυθρόλευκη!