Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Μωραΐτης: Είναι «πυροβολημένοι» οι ξάδελφοι των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ;

Νίκος Μωραΐτης: Είναι «πυροβολημένοι» οι ξάδελφοι των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ;

Ο γνωστός στιχουργός εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά των συγγενών των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία μετά τα όσα υποστήριξε ο Βασίλης Κασσελάκης για τις ψήφους των Σπαρτιατών.

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Βασίλη Κασσελάκη, ξαδέλφου του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη για τις ψήφους των υποστηρικτών των Σπαρτιατών, μετά το φρένο του Αρείου Πάγου για τη συμμετοχή τους στις προσεχείς ευρωεκλογές.

Ο Βασίλης Κασσελάκης χαρακτήρισε «ευπρόσδεκτες» τις ψήφους που προέρχονται από τους υποστηρικτές του συγκεκριμένου κόμματος, επιχειρώντας ωστόσο στη συνέχεια να ανασκευάσει, μετά και το «άδειασμά» του από την Κουμουνδούρου.

«Το παράδοξο είναι ότι κυβερνήσεις οι πολιτικές των οποίων έχουν οδηγήσει και στην άνοδο τέτοιων ακροδεξιών κινημάτων προσπαθούνε να τις απαγορεύσουνε. Το τι ψηφίζει ο καθένας, η ψήφος είναι μια έκφραση ελευθερίας και αυτόνομης σκέψης, οπότε το τι ψηφίζει ο καθένας, καλά κάνει. Ευπρόσδεκτες είναι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Έντονες αντιδράσεις στην Κουμουνδούρου

Ωστόσο, υπήρξαν και εσωκομματικές αντιδράσεις για τη δήλωση του Βασίλη Κασσελάκη, κάποιες μάλιστα έντονες.

Μεταξύ αυτών και ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, ο οποίος υποστηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη, όμως τα… έβαλε με τους συγγενείς των προέδρων.

«Τι στο καλό. Όλοι οι ξάδελφοι των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ «πυροβολημένοι» είναι;» έγραψε στο X (πρώην Twitter) το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Τα καρφιά κατά Γ. Τσίπρα

Ο κ. Μωραΐτης είχε πρόσφατα σχολιάσει άλλον έναν προεδρικό ξάδελφο, αυτή τη φορά τον ξάδελφο του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργο, ο οποίος είχε αναφερθεί στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και την παρέμβαση του πρώην προέδρου του κόμματος πριν το συνέδριο.

Τότε, ο Νίκος Μωραΐτης είχε γράψει στα κοινωνικά δίκτυα: «Το μεγαλύτερο θαύμα στον κόσμο είναι να υπάρχεις λόγω του επωνύμου σου».

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024