Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Μπίγαλης: «Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον Άντονι Χόπκινς»

Κώστας Μπίγαλης: «Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον Άντονι Χόπκινς»

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της καριέρας τους.

Ο Κώστας Μπίγαλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για την καλλιτεχνική διαδρομή του. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Άντονι Χόπκινς, αλλά και τη συμμετοχή του στο πρώτο του μιούζικαλ.

Η συνάντησή του με τον Άντονι Χόπκινς

«Ήταν μίνι σειρά της Universal και ήταν τέσσερα επεισόδια, ήρθαν στη σχολή κι είπαν ότι ψάχνουν κόσμο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έπαιξα με τον Άντονι Χόπκινς για 1,5-2 λεπτά μαζί του. Ήταν υποχρεωμένοι να πάρουν Έλληνες, επειδή γυριζόταν στην Ελλάδα. Ο Άντονι Χόπκινς ήταν ήδη γνωστός ηθοποιός τότε, αλλά μετά τον ανακάλυψε το Χόλιγουντ κι είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του. Είχα πάει στην Αμερική να κάνω δισκογραφική δουλειά αγγλόφωνη».

Το πρώτο μιούζικαλ και η υποκριτική

«Το πρώτο μιούζικαλ που συμμετείχα ξεσήκωσε αντιδράσεις, ήμασταν στη σκηνή και ακούγαμε από κάτω να φωνάζουν «αίσχος, θα σας κάψει ο Θεός». Η παράσταση ήταν εκπληκτική», τόνισε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Δημήτρης Μαλαβέτας από την πρώτη στιγμή «την είδε» με εμένα να το πω λαϊκά. Μου είπε να πάω οπωσδήποτε σε δραματική σχολή. Εγώ του απαντούσα ότι ανήκω στο τραγούδι, αλλά εκείνος επέμενε. Τελικά πήγα με το ζόρι και δεν έδωσα καν εξετάσεις. Έκανε τα πάντα για να ξεκινήσω εκεί».

Για τη Eurovision – Υπήρξε μία συνομωσία να με πετάξουν έξω και το κατάφεραν

«Το μόνο που με είχε πειράξει, αλλά το ξεπέρασα γιατί είναι δικό τους πρόβλημα, είναι το τραγούδι με την Έλενα Παπαρίζου το Light in our soul που το είχε πει εκπληκτικά αλλά μπήκε στον δίσκο της και πήγε νούμερο 2 στην Σουηδία χωρίς να προωθηθεί καθόλου. Υπήρξε μία συνομωσία να με πετάξουν έξω και το κατάφεραν.

Δεν ξέρω γιατί, δεν έχω πειράξει άνθρωπο. Πιστεύω αν θα πήγαινε, θα έβγαινε κι αυτό πρώτο. Το δικό μου τραγούδι ήταν 70% μπροστά και 26% αυτό που πήγε και ένα άλλο 5%. Μου έλεγαν ότι πας εσύ. Έπεσε μία πληροφορία από τους fans. Είχε ανέβει πειρατικά στο διαδίκτυο και προσέκρουσε στον κανονισμό».

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024