Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Huawei Pura 70: Τι ξέρουμε για τη νέα σειρά ναυαρχίδων της εταιρείας

Huawei Pura 70: Τι ξέρουμε για τη νέα σειρά ναυαρχίδων της εταιρείας

Ανεξάρτητα από το σχεδιασμό, όλες οι ναυαρχίδες διαθέτουν τεχνολογία LTPO, επιτρέποντας στο ρυθμό ανανέωσης να κυμαίνεται μεταξύ 1-120Hz για τη διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Και το όνομα αυτής Pura, από το «purity» που σημαίνει καθαρότητα, αγνότητα. Ο λόγος για την νέα σειρά smartphone της Huawei που μόλις κυκλοφόρησε.

Αυτή η σειρά, προηγουμένως γνωστή ως η σειρά P, σηματοδοτεί την ετήσια προσπάθεια της Huawei να πρωταγωνιστεί στον τομέα της φωτογραφίας μέσω των κινητών της. Αν και το νέο όνομα φέρνει μια ανανέωση, η βασική φιλοσοφία της σειράς παραμένει αμετάβλητη, επικεντρώνοντας στην εξαιρετική φωτογραφική εμπειρία.

Ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας παρουσίασε τέσσερα μοντέλα της σειρά Pura 70. Πρόκειται για τα μοντέλα Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ και την πιο premium έκδοση, το Pura 70 Ultra.

Ξεκινώντας με τις οθόνες όλων των μοντέλων Pura 70, αυτές υποστηρίζουν οθόνη υψηλού ρυθμού ανανέωσης, με την τυπική έκδοση να διαθέτει πάνελ 6,6 ιντσών, ενώ τα υπόλοιπα τρία, πάνελ OLED με τετραπλή καμπύλη.

Ανεξάρτητα από το σχεδιασμό, όλες οι ναυαρχίδες διαθέτουν τεχνολογία LTPO, επιτρέποντας στο ρυθμό ανανέωσης να κυμαίνεται μεταξύ 1-120Hz για τη διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Η Huawei έχει γεμίσει τις συσκευές με premium χαρακτηριστικά smartphone. Το πίσω μέρος του τηλεφώνου έχει ένα ανάγλυφο κάλυμμα, ενώ η έκδοση Ultra του γραναζιού έχει οθόνη 6,8 ιντσών. Όσον αφορά τις κάμερες, η Huawei συνέχισε την επωνυμία XMAGE, αλλά πρόσθεσε επίσης αναβαθμίσεις στη σειρά Pura 70. Το βασικό μοντέλο διαθέτει ένα τριπλό σύστημα οπίσθιας κάμερας με κύριο αισθητήρα 50MP, υπερυψηλή γωνία 13MP και μονάδα τηλεφακού 12MP. Οι εκδόσεις Pro και Pro+ μοιράζονται μια κύρια κάμερα 50MP, μαζί με μια υπερυψηλής γωνίας 12,5MP και μια τρίτη κάμερα macro telephoto 48MP.

Επίσης, αντί για το Gorilla Glass της Corning, η Huawei έχει επιλέξει γυαλί δεύτερης γενιάς Kunlun για την προστασία των οθονών.

Η σειρά Pura 70 τρέχει επίσης το HarmonyOS 4.2, το ιδιόκτητο λειτουργικό σύστημα της Huawei το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2019 μετά τις αμερικανικές κυρώσεις που το απέκοψαν από το Android της Google.

Αν ψάχνετε ένα smartphone της συγκεκριμένης εταιρείας τότε μπορείτε να επενδύσετε και στο Huawei Nova 10 8GB 128GB Starry Silver που θα το βρείτε στο SHOPFLIX.gr, όπως και πολλά άλλα κινητά. Όποιο και αν επιλέξετε θα έρθει άμεσα στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένετε.

Sports in

Ξανά και ξανά: Η Marca «έντυσε» πάλι τον Μεντιλίμπαρ δαφνοστεφανωμένο έφηβο (pic)

Όπως με τη Φενέρ. Έτσι και με τη Βίλα. Η Marca επέλεξε τον ίδιο τρόπο για να συγχαρεί Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024