Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα εποχή για τη Motorola: Τα νέα smartphones της

Νέα εποχή για τη Motorola: Τα νέα smartphones της

Η Edge 50 σειρά θα περιλαμβάνει τρία διαφορετικά κινητά τηλέφωνα.

Για τους λάτρεις της τεχνολογίας και τους καταναλωτές η Motorola αναμένεται εντός του μήνα να παρουσιάσει τα νέα της smartphone, αλλάζοντας σελίδα και περνώντας σε μία νέα εποχή με την Motorola Edge 50 σειρά.

Το νέο smartphone θα διαθέτει κυρτή οθόνη P-OLED 6,7 ιντσών με ανάλυση 1,5K και ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Η οθόνη θα διαθέτει χρώματα επικυρωμένα από την Pantone, προστασία Gorilla Glass 5, υποστήριξη HDR 10+, 100% κάλυψη DCI-P3 και μέγιστη φωτεινότητα 2000 nits. Σύμφωνα με την εταιρεία το νέο smartphone θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 7 Gen 3.

Το κινητό θα διαθέτει έως και 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Εκτός από αυτό,  θα διαθέτει τριπλή ρύθμιση οπίσθιας κάμερας, συμπεριλαμβανομένου ενός κύριου αισθητήρα 50MP με OIS, ενός αισθητήρα υπερ-ευρείας γωνίας 13MP που θα λειτουργεί και ως αισθητήρας macro και ενός αισθητήρα τηλεφακού. Στην πρόσοψη, θα διαθέτει αισθητήρα 50MP με υποστήριξη αυτόματης εστίασης.

Η συσκευή θα έχει μπαταρία 4500mAh με υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης 125W και ασύρματης φόρτισης 50W. Θα πρέπει επίσης να διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία. Αναμένεται να έχει αξιολόγηση IP68 και θα λαμβάνει αναβαθμίσεις μέχρι το Android 17, που αντιστοιχεί σε τρία χρόνια αναβαθμίσεων του λειτουργικού συστήματος.

Η Edge 50 σειρά θα περιλαμβάνει τρία διαφορετικά κινητά τηλέφωνα.

Έως όμως την κυκλοφορία της νέας σειράς κινητών της Motorola μπορείτε να βρείτε όλα τα προηγούμενα τηλέφωνα στο SHOPFLIX.gr και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Οποιο και αν επιλέξετε θα φτάσει άμεσα στην ώρα του στην πόρτα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Και για να σας βοηθήσουμε σας προτείνουμε τρία τηλέφωνα της Motorola με εξαιρετικές επιδόσεις.

Motorola Edge 30 Ultra 5G 12GB 256GB Interstellar Black

Φωτογραφίστε με απίστευτη ευκρίνεια και λεπτομέρεια σε οποιοδήποτε φως με κάμερα 200MP, την υψηλότερη ανάλυση της βιομηχανίας. Απολαύστε τον ταχύτερο, πιο ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 8+, βελτιώνοντας το παιχνίδι και ενισχύοντας την απόδοση σε ό,τι κάνετε.

Φορτίστε μόνο για 2 λεπτά με απίστευτες ταχύτητες 125 W, την ταχύτερη φόρτιση TurboPower™ που έγινε ποτέ. Απολαύστε την εκπληκτική σχεδίαση και τη συναρπαστική οθόνη 6,67″ 144 Hz3, παρακολουθήστε ταινίες με ήχο κινηματογραφικής ποιότητας Dolby Atmos®. Ήρθε η ώρα να ξεπεράσετε τα όρια σας, ανακαλύπτοντας το νέο motorola edge 30 ultra.

Motorola Edge 40 5G 8GB 256GB Eclipse Black

Νιώστε την άνεση των καμπυλωτών άκρων που ευθυγραμμίζονται με το περίγραμμα του χεριού σας.
Οι φωτογραφίες σας βγαίνουν καθαρές και φωτεινές με ένα προηγμένο σύστημα κάμερας που καταγράφει απίστευτες λεπτομέρειες, μέρα ή νύχτα.

Διατηρήστε τις λήψεις δράσης σας σταθερές και ομαλές, ακόμη και όταν περιστρέφετε τη φωτογραφική μηχανή μέχρι πλήρεις 360°.

Αυξήστε την ανάλυση στις selfie σας με την τεχνολογία Quad Pixel που συνδυάζει κάθε τέσσερα pixel σε ένα για 4 φορές καλύτερη ευαισθησία σε χαμηλό φωτισμό.

Για επαγγελματική εμφάνιση, βελτιώστε τα πορτρέτα σας προσαρμόζοντας τις εστιακές αποστάσεις και το θάμπωμα του φόντου.

Motorola Edge 30 Neo 5G 8GB 128GB Black Onyx

Το Motorola Edge 30 Neo είναι η πρώτη συσκευή της Motorola που έρχεται σε πλήθος χρωματικών εκδόσεων, αποτέλεσμα της συνεργασίας της εταιρείας με την Pantone. O χρήστης με μια γρήγορη ματιά στο πίσω μέρος της συσκευής θα μπορεί να δει αν έχει νέες ειδοποιήσεις, χάρη στο ειδικό led που βρίσκεται γύρω από το housing της κάμερας, φωτίζοντας με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά για να σε ενημερώσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Η συσκευή περιλαμβάνει μια 6.28″ P-OLED οθόνη των 120Hz, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις το 100% του DCI-P3 color gamut. Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 68W. Ο 64MP υψηλής ανάλυσης αισθητήρας της κύριας κάμερας με OIS θα σου προσφέρει την ποιότητα που αναζητάς, ενώ μπροστά έχεις μια 32MP κάμερα. Φέρει Snapdragon 695 SoC.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024