Εύα Μέντες: Η έκπληξη του συντρόφου της Ράιαν Γκόσλινγκ για 50α γενέθλια της
Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ κατάφερε να κάνει τα φετινά γενέθλια-ορόσημο της Εύα Μέντες ξεχωριστά. Η διάσημη ηθοποιός γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της στις 5 Μαρτίου και μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι ήταν μία «καταπληκτική» γιορτή εν μέρει χάρη και στον επί χρόνια σύντροφό της.
Ο Ράιαν της λέει συνεχώς ότι είναι όμορφη
«Έδειχνε πολύ άνετη καθώς έκλεινε τα 50 της χρόνια. Ο Ράιαν της λέει συνεχώς ότι είναι όμορφη. Έκανε τα γενέθλιά της πολύ ξεχωριστά» είπε χαρακτηριστικά η πηγή.
Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 9χρονη Εσμεράλντα Αμάντα και την 8χρονη Αμάντα Λι.
«Η Εύα και ο Ράιαν είναι πραγματικά ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. Υποστηρίζουν πολύ ο ένας τα πιστεύω του άλλου. Είναι επίσης ευγνώμονες για την οικονομική άνεση που τους εξασφαλίζει η δουλειά τους και τους ενδιαφέρει ο χρόνος µε την οικογένεια» συμπληρώνει η πηγή.

Είναι εξαιρετικοί στο να βρίσκουν τις ισορροπίες μεταξύ τους
Η Εύα Μέντες γνωρίστηκε με τον Ράιαν Γκόσλινγκ το 2011, στα γυρίσματα της δραματικής ταινίας «The Place Beyond the Pines». Μετά τη γέννηση των παιδιών της αποφάσισε να κάνει μια παύση από την υποκριτική προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό τους. Σε πρόσφατη εμφάνιση στην εκπομπή «Today», η σταρ εξήγησε την απόφασή της.
«Ήταν σαν να μην υπήρχε κανένα πρόβλημα. Είμαι τόσο τυχερή και σκέφτηκα, αν μπορώ να έχω αυτόν τον χρόνο με τα παιδιά μου, γιατί όχι; Και εξακολουθούσα να δουλεύω, απλά δεν έπαιζα, γιατί οι ταινίες σε απομακρύνουν από την οικογένειά σου, πρέπει να λείπεις πολλές ώρες, να είσαι μακριά, να ταξιδεύεις συχνά», είπε.
«Ήταν σχεδόν σαν μια μη λεκτική συμφωνία που έλεγε: Εντάξει, εκείνος θα δουλεύει και από μακριά και εγώ θα δουλέψω από εδώ».
- The Birthday Party – Ο Γουίλεμ Νταφόε υποδύεται έναν τύπο σαν τον Ωνάση αλλά αυτό δεν αρκεί
- Ναυτιλία: Τα παγκόσμια σημεία συμφόρησης – Στενά και Διώρυγες
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Κρήτη: Αυτοκίνητο σε τρελή πορεία πήρε σβάρνα σταθμευμένα ΙΧ και ανετράπη – Σώοι οι τρεις επιβαίνοντες
- Θεσσαλονίκη: Οριοθετημένη η φωτιά στο Περιβολάκι Λαγκαδά – Συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- ΗΠΑ: Πέθανε ξαφνικά ο στενός σύμμαχος του Τραμπ, ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ
- Χανιά: Μετέφεραν πλυντήριο ρούχων πάνω σε… ηλεκτρικό πατίνι – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442