Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Εύα Μέντες μας φτιάχνει τη μέρα με μια καρδια και πονηρό χαμόγελο

Η Εύα Μέντες μας φτιάχνει τη μέρα με μια καρδια και πονηρό χαμόγελο

Μας κάνει να σκεφτόμαστε το γνωστό ελληνικό τραγούδι «μια καρδιά τα χέρια μου σου φέρανε...»

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να φωτογραφηθεί μέσα σε μια Mustang και οι περισσότεροι να εστιάσουν σε εκείνον, παρά στο θρυλικό όχημα, αυτή είναι σίγουρα η Εύα Μέντες.

Η πανέμορφη ηθοποιός, που δηλώνει φαν της Ελλάδας, φωτογραφίζεται μέσα σε μια πανέμορφη λαδί Mustang και διχάζεται κανείς για το που πρέπει να εστιάσει το βλέμμα του.

Στις αναρτήσεις της μέσα στο vintage όχημα η Εύα Μέντες μας «χαρίζει» ένα χαμόγελο και μια καρδιά που… είναι αρκετά για να φτιάξουν τη μέρα ακόμα και όποιου στις 6 Αυγούστου δεν έχει πάει ακόμα διακοπές.

Μάλιστα, πέρα από εικόνες ανήρτησε κι ένα βίντεο που κάνει όπισθεν φορώντας ένα πορτοκαλί τοπ που συμπληρώνει τέλεια το στυλ της με τα νέα κόκκινα μαλλιά της.

«Για πάντα ένα κορίτσι της Mustang» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης και συμπλήρωσε πως «ο ήχος του κινητήρα είναι σκέτη χαρά», αν και εικάζουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα για τους περισσότερους διαδικτυακούς της φίλους η χαρά πήγαζε από αυτό που έβλεπαν κι όχι από αυτό που άκουγαν.

 Δείτε τις αναρτήσεις

Φαν της Ελλάδας και… Barbie girl για χάρη του Ράιαν Γκόσλινγκ

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι η Εύα Μέντες βρέθηκε (μαζί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ) για διακοπές στην Ελλάδα και έπαθε ότι παθαίνουν εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο: ξετρελάθηκαν με τη χώρα μας.

Μάλιστα, όπως φαίνεται ανυπομονεί να έρθει και πάλι φέτος στην Ελλάδα, όπως η ίδια αποκάλυψε σε μια δημοσίευση στο instagram (μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει), σε ανάρτηση όπου ποζάρει σε υπέροχο σκηνικό που θυμίζει κυκλαδιτικο νησί.

Η 49χρονη Εύα Μέντες δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, τουλάχιστον όχι ακόμα: «Ονειρεύομαι ότι βρίσκομαι στην Ελλάδα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Στα στιγμιότυπα βλέπουμε την Μέντες να ποζάρει φορώντας ένα υπέροχο φλοράλ φόρεμα και δερμάτινα mules με χοντρή σόλα. H ίδια απολαμβάνει τον ήλιο και το ειδυλλιακό σκηνικό που όντως θυμίζει κυκλαδίτικο νησί.

Και σα να μην έφταναν όλα τα παραπάνω για να ξεσηκώσει τον ανδρικό πληθυσμό, η «εκρηκτική» Αμερικανίδα ηθοποιός, κουβανικής καταγωγής, μοιράστηκε προ ημερών με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο στο οποίο καταγράφεται η ίδια να χορεύει το τραγούδι της Ντούα Λίπα από το soundtrack της ταινίας Barbie.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να εκφράσει τη στήριξη της στο πρόσωπο του συντρόφου της που υποδύεται στην ταινία τον «Κεν» στην μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της χρονιάς!

«Για ποιο λόγο κάνω αυτή τη χαζή γκριμάτσα όταν ξεκινάω να χορεύω; Πάσχει κανείς άλλος από αυτήν την λάθος κατάσταση;» γράφει η Εύα Μέντες στη σχετική ανάρτησή της, με την ίδια να καταγράφεται σε βίντεο να κατεβαίνει μια σκάλα ξυπόλητη, χορεύοντας το τραγούδι από την ταινία.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024