Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πασίγνωστο μοντέλο της Τουρκίας Eda Taspinar ψηφίζει φανατικά Μύκονο

Το πασίγνωστο μοντέλο της Τουρκίας Eda Taspinar ψηφίζει φανατικά Μύκονο

Μετέτρεψε το νησί των Ανέμων σε πασαρέλα...

Την καλύτερη διαφήμιση στην Ελλάδα και στο αποκαλούμενο «Greek Summer» συνεχίζουν να κάνουν διάσημοι Influencers και μοντέλα από ολόκληρο τον πλανήτη.

Μια ανάρτησή τους στα social media, η οποία πολλές φορές γίνεται και δωρεάν, ισοδυναμεί με πολλές εκατοντάδες ευρώ διαφημιστικής προβολής της Ελλάδας, καθώς μια και μόνο φωτογραφία από το ελληνικό ηλιοβασίλεμα, μπορεί να ταξιδέψει σε λίγα λεπτά σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Ανάμεσα σε αυτούς που δηλώνουν ευθαρσώς και επωνύμως την αγάπη τους και την προτίμησή τους στην Ελλάδα, διαφημίζοντας τις ελληνικές ομορφιές είναι και το πασίγνωστο μοντέλο στην Τουρκία, Eda Taspinar.

Η Eda απασχολεί πολύ συχνά τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, τα οποία παρακολουθούν κάθε της κίνηση και ενημερώνουν τους αναγνώστες που «διψούν» να μαθαίνουν νέα της.

Αρκεί μια σύντομη αναζήτηση του ονόματός της στο Google προκειμένου να καταλάβει κανείς πόσο δημοφιλής είναι. Εκτενή ρεπορτάζ ενημερώνουν τον τουρκικό λαό ότι η Eda «φωτογραφίζεται τόπλες στη Μύκονο», ενώ λίγες μέρες μετά ακολουθούν δημοσιεύματα για τις στιγμές του μοντέλου στην Ίμπιζα, ρίχνοντας νερό στο μύλο της διαχρονικής κόντρας, «Mykonos VS Ibiza».

Αν και μια πιο προσεκτική έρευνα στους λογαριασμούς της στα social media δείχνει ότι μάλλον η Eda έχει ήδη απαντήσει σε αυτό το ερώτημα.

Η τουρκάλα καλλονή δηλώνει φανατική οπαδός της χώρας μας και συγκεκριμένα της Μυκόνου, την οποία δεν παραλείπει να επισκεφτεί σχεδόν κάθε καλοκαίρι, με κάθε της επίσκεψη να συνοδεύεται και από τις κατάλληλες αναρτήσεις στους πάνω από 500 χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram.

Οι προκλητικές πόζες σε τζαμί

Παρ’ όλα αυτά, όσο κι να αγαπούν τα τουρκικά ΜΜΕ την Eda, δεν δίστασαν να την βάλουν στο στόχαστρό τους. Τις πρώτες ημέρες του 2023 η Eda απασχόλησε για άλλους λόγους τα Μέσα της Τουρκίας, όταν ανέβασε φωτογραφίες μέσα σε τζαμί, με ακατάλληλες πόζες σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ και γράφοντας «Χρόνια πολλά αγαπητοί μου».

Η εν λόγω ανάρτηση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με αποτέλεσμα το μοντέλο να αναγκαστεί να διαγράψει την ανάρτηση, με το θέμα ωστόσο να φτάνει μέχρι και τη Γενική Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης.

Οι φωτογραφίες της Eda Taspinar από τη Μύκονο…

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024