Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κούραση και Ρουντ «λύγισαν» τον Τσιτσιπά (0-2, vids)

Κούραση και Ρουντ «λύγισαν» τον Τσιτσιπά (0-2, vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που έδωσε 11 παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες, ηττήθηκε στον τελικό του τουρνουά της Βαρκελώνης από τον Κάσπερ Ρουντ με 2-0 σετ.

Μετά την εξαιρετική του παρουσία στο Μόντε Κάρλο και την κατάκτηση του τίτλου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε και στον τελικό της Βαρκελώνης.

Εκεί, όμως, η… κατάρα των τουρνουά ΑΤΡ 500 «χτύπησε» ξανά τον Έλληνα τενίστα, ο οποίος ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Κάσπερ Ρουντ (5-7, 3-6) και παραμένει χωρίς κούπα στη συγκεκριμένη κατηγορία, έχοντας πλέον 0/11 σε τελικούς στο εν λόγω επίπεδο.

Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό της Βαρκελώνης.

Παρότι ο Έλληνας τενίστας άρχισε πάρα πολύ καλά το πρώτο σετ, ο Νορβηγός αντίπαλός του μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή και να το κατακτήσει. Στο δεύτερο σετ, ο Ρουντ ήταν καλύτερος, έφτασε νωρίς στο μπρέικ και εν τέλει μπόρεσε να τελειώσει τη… δουλειά, κατακτώντας το τουρνουά.

Το ξεκίνημα στο πρώτο σετ ήταν εξαιρετικό για τον Τσιτσιπά, ο οποίος στο πρώτο γκέιμ κατάφερε να κάνει μπρέικ. Στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για το 2-0. Ο Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με 3-1, όμως, κάπου εκεί ο Ρουντ έκανε την αντεπίθεσή του και με τρία σερί γκέιμ ισοφάρισε σε 4-4, με τους δύο τενίστες λίγο αργότερα να φτάνουν στο 5-5. Τα δύο εναπομείναντα γκέιμ κατέληξαν στον Νορβηγό, που με το 7-5 έκανε το 1-0 στα σετ.

Το δεύτερο σετ άρχισε με τους δύο αντιπάλου να διατηρούν τα σερβίς τους στα τρία πρώτα γκέιμ. Στο τέταρτο όμως ο Ρουντ έκανε το μπρέικ και προηγήθηκε με 4-1 παίρνοντας το προβάδισμα. Στη συνέχεια ο Νορβηγός δεν είχε πρόβλημα να διαχειριστεί το παιχνίδι και με το 6-3 έφτασε στο τελικό 2-0 για να κατακτήσει τον τίτλο στη Βαρκελώνη.

11/18 στους τελικούς ο Τσιτσιπάς

Ο Τσιτσιπάς μετά από 10 συνεχόμενες νίκες γνώρισε την ήττα από τον Κάσπερ Ρουντ στον τελικό της Βαρκελώνης και πλέον το ρεκόρ του στους τελικούς είναι 11/18. Ο Νορβηγός πήρε εκδίκηση για την ήττα στο Μόντε Κάρλο και έφτασε στον 11ο τίτλο του.

Ο Στέφανος πλέον στρέφει το βλέμμα του στα επόμενα τουρνουά και συγκεκριμένα στα Masters της Μαδρίτης και Ρώμης, με την χωμάτινη σεζόν να ολοκληρώνεται στα τέλη Μαΐου με το Ρολάν Γκαρός.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024