Με εντάσεις έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος των ευρωεκλογών. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε εξηγήσεις από την ΕΡΤ, η οποία ακύρωσε την εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε πάνελ υποψήφιων ευρωβουλευτών.
Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρωτά τον λόγο που ακυρώθηκε η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ, όταν πληροφορήθηκε ότι θα δώσει το παρών ο Ευάγγελος Αντώναρος, με την αξιωματική αντιπολίτευση να ζητά εξηγήσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εξηγήσεις από την ΕΡΤ για την ακύρωση της εκπροσώπησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε πάνελ
Τι αναφέρει στην ανακοίνωση
«Καλούμε την ΕΡΤ να μας εξηγήσει για ποιον λόγο, ενώ η ίδια απευθύνθηκε με τη μορφή του κατεπείγοντος σήμερα το πρωί στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να της υποδειχθεί υποψήφιος ευρωβουλευτής για να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό πάνελ υποψηφίων κι άλλων κομμάτων (καθώς ακύρωσε ο καλεσμένος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ).
Όταν της ανακοινώθηκε το όνομα του Ευάγγελου Αντώναρου αρνήθηκε, ακυρώνοντας την εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης», αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.