Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Όλοι στην ΟΥΕΦΑ συζητούν για τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη!

Όλοι στην ΟΥΕΦΑ συζητούν για τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη!

Οι «χρυσές» σελίδες για τον Ολυμπιακό και η αποθέωση από τους αξιωματούχους της ΟΥΕΦΑ για την υπέρβαση των ερυθρολεύκων στο Κόνφερενς και το Youth League.

Ένα όνομα κυριαρχεί όλες αυτές τις ημέρες στην ΟΥΕΦΑ και βρίσκεται στο επίκεντρο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ολυμπιακός. Αυτό που έχει πετύχει φέτος ο Ολυμπιακός δεν το έχει πετύχει καμία άλλη ομάδα στην Γηραιά Ήπειρο. Μια υπέρβαση ιστορική, ανεπανάληπτη ακόμη και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Δύο ομάδες του διεκδικούν δύο ευρωπαϊκά τρόπαια, η Κ19 είναι στον τελικό του Youth League, το αντίστοιχο Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων και η πρώτη το Κόνφερενς Λιγκ ούσα στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Μέχρι πρότινος, μόνο η Μίλαν ήταν σε αυτή την διαδικασία αλλά η πρώτη της ομάδας αποκλείστηκε στο Γιουρόπα.

Ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη που βλέπει τους κόπους χρόνων και τα όνειρα του να γίνονται πραγματικότητα είναι το πρώτο trend στην ΟΥΕΦΑ.

Και όχι άδικα βεβαίως καθώς τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας βλέπουν τα… θαύματα που συντελούν οι ερυθρόλευκες ομάδες. Βλέπουν ένα σύλλογο που εδώ και χρόνια έχει ξεπεράσει σε όλα τα επίπεδα τα ελληνικά δεδομένα να προκαλεί τον θαυμασμό και να βρίσκεται στην ελιτ της Ευρώπης δίπλα σε κολοσσούς του αθλήματος.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Δευτέρας στο «Κολοβρέ» μπροστά στον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ κ. Τσέφεριν αλλά και τον Γενικό Γραμματέα κ. Θεοδωρίδη (που έχει ένα λόγο παραπάνω να χαίρεται για αυτή την μαγική ερυθρόλευκη χρονιά) και σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη θα παίξει στον τελικό με στόχο να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης! Μια ανεπανάληπτη εξέλιξη που όπως είπε και ο Σωτήρης Συλλαϊδόπουλος και μόνο που το λες, είναι κάτι μαγικό! Ο Ολυμπιακός που στις αρχές Μαίου θα αντιμετωπίσει μια από τις καλύτερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, την Άστον Βίλα που είναι 4η στην Πρέμιερ Λιγκ με στόχο να κάνει άλλη μια υπέρβαση ώστε να βρεθεί στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας!

Μια ιστορική χρονιά, μια ιστορική υπέρβαση από τις ομάδες του Ολυμπιακού πέρα από κάθε προσδοκία.

Ότι και να συμβεί από εδώ και στο εξής δεν αλλάζει αυτό που έχει ήδη πετύχει ο Ολυμπιακός κάνοντας όλη την Ευρώπη να μιλάει για αυτόν. Μια χρονιά μαγική υπό την ηγεσία του Βαγγέλη Μαρινάκη που από το 2010 που ανέλαβε τις τύχες του Ολυμπιακού τον έχει μετατρέψει στον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης, έχει ξεπεράσει τα ελληνικά δεδομένα στο ποδόσφαιρο και φέτος βλέπει τους κόπους του και τα όνειρά του να δικαιώνονται ζώντας στιγμές μαγικές. Και αποδεικνύοντας εμπράκτως πως η λατρεία του για τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο είναι πάντα οδηγός με στόχο ο Ολυμπιακός να είναι ψηλά παντού και να μην σταματά να ονειρεύεται!

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024