Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προκρίσεις στα ημιτελικά για Αταλάντα, Ρόμα και Λεβερκούζεν

Προκρίσεις στα ημιτελικά για Αταλάντα, Ρόμα και Λεβερκούζεν

Η Αταλάντα ηττήθηκε από τη Λίβερπουλ, όμως ήταν εκείνη που πήρε τη μεγάλη πρόκριση για ημιτελικά του Europa League. Εκεί θα βρίσκονται επίσης Ρόμα και Λεβερκούζεν.

Μια πολύ μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League πανηγυρίζει η Αταλάντα, που μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 από τη Λίβερπουλ εντός έδρας, όμως εκμεταλλεύτηκε το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Αγγλία και πήρε το εισιτήριο. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Μοχάμεντ Σαλάχ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν σταματά πουθενά και αρνείται να χάσει. Οι Γερμανοί μετά την Bundesliga πανηγυρίζουν και την πρόκριση στα ημιτελικά καθώς έμειναν ισόπαλοι 1-1 με τη Γουέστ Χαμ στην Αγγλία και με συνολικό σκορ 3-1 προχωρούν. Ο Αντόνιο στο 13′ έκανε το 1-0 για τα «σφυριά», όμως ο Φριμπόνγκ στο 89′ έκανε το 1-1 και γλίτωσε την ομάδα του από την ήττα.

Από την πλευρά της και η Ρόμα πήρε μια μεγάλη πρόκριση επί της Μίλαν, αφού επιβλήθηκε με 2-1 στο «Ολίμπικο» και με συνολικό σκορ 3-1 συνεχίζει στη διοργάνωση. Οι «τζιαλορόσι» προηγήθηκαν μέσα σε δέκα λεπτά με 2-0 χάρη στα γκολ των Μαντσίνι και Ντιμπάλα. Οι «ροσονέρι» το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με τον Γκάμπια.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024