Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία Τσίπρα

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία Τσίπρα

Αυτοί είναι πέντε υποψήφιοι που κλείνουν το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος - Καταχειροκροτήθηκε ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία παρουσίασε στο κέντρο πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, στον Ταύρο, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, ανακοινώνοντας τους υποψήφιους για τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Η Μέλπω Λεκατσά, η Δέσποινα Σίνου, η Βιολέτα Κόρδατζη, ο Βασίλειος Παπαλαζάρου και η Λύδια Βενέρη είναι τα πέντε πρόσωπα με τα οποία κλείνει το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Οι ομιλίες όλων των υποψηφίων:

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε πλήθος φίλων και στελεχών του κόμματος, αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αποθεώθηκε κατά την άφιξή του στο κέντρο πολιτισμού. Ο Αλέξης Τσίπρας καταχειροκροτήθηκε και μετά από αναφορά που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κάθισε δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

«Όταν είσαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ένα ολόκληρο καλοδουλεμένο σύστημα που παίρνει εντολές κατευθείαν από το Μαξίμου, δουλεύει με ένα σκοπό: πως θα διαστρεβλώσει, πως θα δολοφονήσει τον χαρακτήρα σου», είπε χαρακτηριστικά από το βήμα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και πρόσθεσε ότι «το έχει ζήσει περισσότερο από τον καθένα μας στην μακρά πολιτική του σταδιοδρομία και διαδρομή ο Αλέξης Τσίπρας», με τους φίλους και τα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ξεσπούν σε χειροκροτήματα αποθεώνοντας τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Δείτε τον χαιρετισμό τους πριν από την έναρξη της παρουσίασης.

«Αυτός εδώ είναι ο δικός σας ΣΥΡΙΖΑ»

Το σχέδιο τους ήταν «ένας ΣΥΡΙΖΑ μόνος, να συρρικνώνεται συνεχώς, να ανακυκλώνεται στην εσωστρέφεια, να παραχωρεί τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ένα βολικό για το σύστημα κόμμα», αλλά «δεν τους αφήσατε, τους το χαλάσατε όλο, γιατί πήρατε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στην κεντρική εκδήλωση για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. «Αυτός εδώ είναι ο δικός σας ΣΥΡΙΖΑ, είπε, με τα φώτα στην αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» να ανάβουν και να φωτίζεται η σκηνή με όλους τους υποψήφιους.

Δηλώνοντας περήφανος που «η επιλογή πέρασε από τον πρόεδρο του κόμματος σε εσάς», ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε ότι το ευρωψηφοδέλτιο το διαμόρφωσαν για πρώτη φορά εκείνοι που δήλωσαν υποψηφιότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας και εκείνοι που ψήφισαν τους υποψηφίους από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Επισήμανε ότι ο ίδιος πρόσθεσε την τελική πινελιά, με την επιλογή του για επιπλέον πέντε πρόσωπα «που έρχονται να στοιχηθούν μαζί μας». Υποστήριξε ότι είναι «το ψηφοδέλτιο της προοδευτικής αριστείας, απέναντι στο ψηφοδέλτιο που χαϊδεύει ακροδεξιά αυτιά». «Σαν τον Γιώργο Αυτιά, ακροδεξιά αυτιά – με χουντικά συνθήματα. Είναι χουντικά τα συνθήματα και είναι χρυσαυγίτικες οι προσεγγίσεις», σχολίασε.

Τόνισε ότι έδειξε ήδη πως «σε οποιαδήποτε περίπτωση υπάρξει η παραμικρή απόκλιση από τις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ, τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ισότητα, τα δικαιώματα κάθε πολίτη, θα υπάρχει μηδενική ανοχή». Σχολίασε ότι εκείνος  δεν είναι Μητσοτάκης, «να κρατάω στο ψηφοδέλτιο υμνήτρια του Κασσιδιάρη, δεν είμαι Μητσοτάκης, να βάζω στο ψηφοδέλτιο ακροδεξιά στοιχεία που γεννούν αποτροπιασμό,  δεν είμαι Μητσοτάκης, να κρατάω στην Κοινοβουλευτική μου Ομάδα βουλευτή που δεν ξέρει αν πρέπει να βάλει το άρθρο ‘ο’ ή ‘η’ μπροστά από το όνομα ενός ανθρώπου που έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από αυτόν».

Διέψευσε «το θαύμα Κασσελάκη»

Είπε ότι δεν αποφεύγει κανένα θέμα, αναφερόμενος σε «μία προσωπική στιγμή, που μοιράστηκα με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο, από μία αφήγηση των γονιών μου». Είπε ότι αυτήν την προσωπική στιγμή την είδε «να βαφτίζεται από την προπαγάνδα ‘το θαύμα Κασσελάκη’».

«Είδα να μου φορτώνονται φράσεις που ποτέ δε χρησιμοποίησα. Και αλαζονεία που ποτέ δεν είχα», πρόσθεσε, τονίζοντας πως «όταν είσαι Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ένα ολόκληρο καλοδουλεμένο σύστημα, που παίρνει εντολές απευθείας από το Μαξίμου, δουλεύει με έναν μόνο σκοπό: Πώς θα διαστρεβλώσει, πώς θα σε λοιδορήσει, πώς θα δολοφονήσει τον χαρακτήρα σου». «Το έχει ζήσει περισσότερο από τον καθένα μας στη μακρά πολιτική του διαδρομή ο Αλέξης Τσίπρας», είπε, απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό που καθόταν στην πρώτη σειρά. Σχολίασε ότι οι πολιτικοί αντίπαλοι έρχονται και «συμμετάσχουν στον κανιβαλισμό, ειρωνευόμενοι». Το μήνυμα που έστειλε ο κ. Κασσελάκης απέναντι σε «όλο το σύστημα», όπως είπε, είναι ένα: «Διαστρεβλώστε, βαρέστε, χτυπήστε. Έχω μέσα μου δύναμη, αντοχές και απίστευτο πείσμα. Όλοι μας στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε μέσα μας δύναμη, αντοχές και πείσμα. Το έχουμε αποδείξει. Χτυπήστε. Δεν θα καταφέρετε να με τσακίσετε. Δεν θα καταφέρετε να μας τσακίσετε. Δεν θα καταφέρετε τίποτα».

Τόνισε ότι το μόνο θαύμα είναι εδώ και είναι ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ, «που πήρε ένα κόμμα ύστερα από δύο ήττες, ύστερα από δύο διασπάσεις και είπε: ‘Κάτω τα χέρια από τον ΣΥΡΙΖΑ’». Σχολίασε ότι δεν πρέπει να ψάχνει κανείς σε εκείνον κρίσεις μεσσιανισμού, «άλλωστε δεν είμαι εγώ αυτός που πληρώνει δημοσιογράφους να τον αποκαλούν ‘Μωυσή’».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υποστήριξε ότι είναι ίσος μεταξύ ίσων και πως ευθύνη του είναι να κινητοποιεί την κοινωνία για να έρχονται με τον ΣΥΡΙΖΑ οι καλύτεροι. Ανέφερε ότι αυτό φαίνεται στα think tank και στο ευρωψηφοδέλτιο, υποστηρίζοντας ότι γεννιέται ένα κίνημα από τα κάτω: «Άνθρωποι που λένε ‘δεν πάει άλλο’ και συντάσσονται με ένα κόμμα για πρώτη φορά. Άνθρωποι που είχαν πάψει να πιστεύουν στην πολιτική, και συντάσσονται με ένα κόμμα για πρώτη φορά. Για το σχηματισμό μίας αληθινής, προοδευτικής Αριστείας που θα αντιταχθεί στη λαμογιά που βαφτίστηκε Αριστεία για να λυμαίνεται άριστα τα δημόσια ταμεία».

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι σύγχρονη Αριστερά είναι η κοινωνία της αλληλεγγύης, ένα κράτος που δεν προχωράει μπροστά αφήνοντας πίσω αβοήθητο έναν αριθμό πολιτών του. «Ούτε στην καρότσα ενός φορτηγού. Ούτε στο φυλάκιο ενός αστυνομικού τμήματος. Ούτε στα βαγόνια ενός τρένου που ‘πάει κι όπου βγει’», σχολίασε. Τόνισε ότι σύγχρονη Αριστερά «δεν είναι το κράτος του ενός/τρίτου ή δύο/τρίτων των πολιτών του – και ‘όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει’», αλλά το κράτος «που φροντίζει ώστε ο πρώτος και ο τελευταίος πολίτης του να έχει αξιοπρεπή παιδεία, αξιοπρεπή υγεία, αξιοπρεπή μισθό». Το κυριότερο, τόνισε, «κάθε πολίτης να έχει ίσες ευκαιρίες ώστε να μπορέσει να προκόψει, ανεξάρτητα από την καταγωγή, το φύλο, το επώνυμό του, την περιουσία του». Επισήμανε ότι αυτό είναι που ονομάζει «Ελληνικό Όνειρο», δηλαδή «η ολοκληρωμένη ευκαιρία στους πολίτες που η οικονομική κρίση, η πτώχευση, η Δεξιά τους έκοψε τη ζωή στα δύο».

Πρόσθεσε ότι ταυτόχρονα για εκείνον «σύγχρονη Αριστερά είναι εκείνη που δεν εκχωρεί τον πατριωτισμό στους πατριδοκάπηλους, που δεν εκχωρεί την πίστη όποιου πολίτη θέλει να πιστεύει, στο εμπόριο πίστης της Δεξιάς, που δεν εκχωρεί την ασφάλεια σε μία ΝΔ που επί των ημερών της έχουν εκτοξευτεί όλοι οι δείκτες του εγκλήματος». Τόνισε επιπλέον ότι η Σύγχρονη Αριστερά είναι εκείνη που, όπως είπε: θέτει σε προτεραιότητα την πράσινη ανάπτυξη και την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης. Διεκδικεί πανευρωπαϊκά το τέλος της λιτότητας διότι αυτό το οικονομικό σχέδιο δε βγάζει πουθενά, μόνο γιγαντώνει την ακροδεξιά. Ζητάει μία νέα μεταναστευτική πολιτική, στην οποία η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη εκφράζεται στην πράξη και όχι νοικιάζοντας αποθήκες ψυχών στη χώρα μας. Πρόσθεσε ότι Σύγχρονη Αριστερά είναι αυτή που «δε διστάζει να παίρνει καθαρή θέση: Ναι, κατηγορούμε και καταδικάζουμε κάθε τρομοκρατική επίθεση. Αλλά ναι, είμαστε υπέρ της άμεσης κατάπαυσης του πυρός για να τερματιστεί η σφαγή στη Γάζα. Είμαστε με όλες μας τις δυνάμεις υπέρ ενός Παλαιστινιακού Κράτους το οποίο θα συνυπάρχει ειρηνικά δίπλα-δίπλα με το Ισραήλ».

Ακολούθως πρόσθεσε ότι «βέβαια, στα δικά μας εθνικά θέματα, καμία υποχώρηση, κανένας ενδοτισμός», τόνισε, αναφέροντας ότι ο διάλογος με την Τουρκία είναι θετικός, αυτό το θέλουμε αλλά πρέπει να έχει σαφή στόχευση: την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας/ΑΟΖ στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, με ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές: καμία κίνηση για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών, απόλυτος σεβασμός της εθνικής μας κυριαρχίας, καμία συζήτηση για συνεκμετάλλευση πριν οριοθετηθεί η ΑΟΖ, καμία απεμπόληση του μονομερούς κυριαρχικού μας δικαιώματος της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων μέχρι τα 12 ναυτικά μίλια.

Επισήμανε ακόμη ότι σύγχρονη προοδευτική πολιτική σημαίνει να μπορείς να μιλήσεις στην κάθε γενιά με τη γλώσσα της και στην κάθε εποχή με τις ανάγκες της. «Η πυξίδα σου όμως να είναι σταθερή: Με τον άνθρωπο, με την αλληλεγγύη, με την κοινωνία», είπε. Υποστήριξε ότι απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι «ένα καθεστώς που παίζει με τη λάσπη, μοντάρει, μπαζώνει, παρακολουθεί, προπαγανδίζει, εξαπατά. Μία κυβέρνηση γεμάτη αρνητικές πρωτιές».

Εν όψει των ευρωπαϊκών εκλογών ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε ότι «δεν μπορεί άλλο αυτή η χώρα να συνδυάζει έμμεσους φόρους Σουηδίας με κοινωνικές παροχές τριτοκοσμικού κράτους», ούτε «να συνδυάζει τιμές τροφίμων Γαλλίας, ενοίκια Γερμανίας και μισθούς Βουλγαρίας». Είπε ότι αυτή η εξίσωση «βγαίνει για τις τράπεζες και τα ολιγοπώλια στο ηλεκτρικό ρεύμα», αλλά δεν βγαίνει για τον οικογενειάρχη που υπολογίζει τα έξοδα του κάθε μήνα, για τους νέους που δεν μπορούν καν να φανταστούν πώς θα αρχίσουν οικογένεια, ούτε για τους συνταξιούχους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογράμμισε ότι ήδη έχουν παρουσιαστεί δείγματα των προτάσεων του κόμματος για ακρίβεια, φορολογία, ασφάλεια και πως τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής.

Τέλος ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι «μία ολόκληρη προπαγάνδα έμαθε έναν ολόκληρο λαό να ζει με το ελάχιστο, με το μίνιμουμ των ονείρων του, με ένα pass που δε φτάνει για ζωή». Σημείωσε ότι, αντίθετα, «εμείς θέλουμε καλύτερη ζωή και τη θέλουμε τώρα. Προτείνουμε μία καλύτερη ζωή και καλούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να αποφασίσουν». «Μία καλύτερη ζωή είναι στα χέρια σας», υπογράμμισε.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης των 42 προσώπων που απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, από την εκπρόσωπο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βούλα Κεχαγιά, ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τους υποψήφιους ανέβηκαν στη σκηνή για την οικογενειακή φωτογραφία. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με εκείνο της ΝΔ είναι «η προοδευτική αριστεία απέναντι στις στοχευμένες, μετρημένες, αντιφατικές υποψηφιότητες».

Δήλωσε υπερήφανος για όλους τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας ότι η καρδιά του είναι διαιρεμένη δια 42 στο ψηφοδέλτιο, για να προσθέσει ότι «είστε όλοι και όλες επιλογές του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ και σύντομα και της Ελλάδας, όπως κι εγώ υπήρξα επιλογή του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πριν απ’ αυτό υπήρξα επιλογή ενός ανθρώπου σε ένα ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όλα αρχίζουν από κάπου έχουμε να πάμε μπροστά».

Σε αυτό το σημείο κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να ανέβει πάνω, με τον πρώην πρωθυπουργό να προσέρχεται στη σκηνή και να χαιρετά και να συγχαίρει ξεχωριστά τον καθένα και την καθεμιά από τους 42 υποψηφίους.

Οι 42 υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τις ευρωεκλογές είναι οι εξής:

1)Αθανασίου Μάριος (ηθοποιός)

2) Αντώναρος Ευάγγελος (δημοσιογράφος)

3) Αραβαντινός-Σιμωνέτος Χαράλαμπος (μεταπτυχιακός φοιτητής, ιδιοκτήτης επιχείρησης)

4) Αρβανίτης Κώστας (ευρωβουλευτής, δημοσιογράφος)

5) Αρσένη Ευγενία (Τζένη), (διδάκτωρ Αισθητικής Φιλοσοφίας, Σκηνοθέτις – Θεατρολόγος)

6) Αυγέρη Δώρα (δημοσιογράφος, δικηγόρος)

7) Βενέρη Λυδία (δικηγόρος, υποψήφια διδάκτρων διεθνούς δικαίου)

8) Γιαννακά Αικατερίνη (συνταξιούχος υπουργείου Οικονομικών)

9) Γουναλάκης Αντώνης, (υποψήφιος διδάκτωρ οικονομικών και βοηθός καθηγητή, στις ΗΠΑ)

10) Δριτσέλη Παναγιώτα (εκπαιδευτικός)

11) Καλουδιώτη Μαρία (εκπαιδευτικός)

12) Καραγιώργου-Λάζαρη Μαργαρίτα (συνταξιούχος δημοσίου)

13) Κασσελάκης Βασίλειος (γιατρός)

14) Κάτσης Μάριος (ηλεκτρονικός μηχανικός, μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών)

15) Κατσιγιάννη Αγλαΐα (διεθνολόγος)

16) Κόρδατζη Βιολέτα (μηχανικός μηχανολογικού σχεδιασμού)

17) Κοροβέση Μυρτώ (δικηγόρος)

18) Κουντουρά Έλενα (ευρωβουλευτής)

19) Κουρουμπλής Παναγιώτης (δικηγόρος)

20) Λεκατσά Μέλπω (συνταξιούχος φαρμακοποιός)

21) Μαρτίου Γιώργος (μαθηματικός)

22) Μολώνης Σπυρίδων (μέτοχος πρότυπης κτηνοτροφικής μονάδας)

23) Μουμτζή Ιφιγένεια (ερευνήτρια)

24) Μπεκατώρου Σοφία (ψυχολόγος)

25) Νούσκαλης Γιώργος (δικηγόρος)

26) Πανόπουλος Δημήτρης (δημοσιογράφος)

27) Παπαδημητριάδης Δημήτρης (ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής)

28) Παπαλαζάρου Βασίλης (μεταδιδακτορικός ερευνητής – βιολόγος)

29) Παπαργυρόπουλος Νάσος (επιχειρηματίας)

30) Παππάς Νίκος (πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας)

31) Πριφτάκη Αικατέρινα (νομικός)

32) Σαπουνά Αναστασία (εφοριακός)

33) Σιδηρόπουλος Κωνσταντίνος (διδάκτορας Βιολογίας, συγγραφέας, ποιητής, εικαστικός)

34) Σίνου Δέσποινα (επίκουρη καθηγήτρια Δημοσίου Δικαίου, αναπληρώτρια Κοσμήτορας Σχολής Νομικών, Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστημίου Sorbonne Paris Nord)

35) Στογιαννίδης Γρηγόρης (πρόεδρος σωματείου εργαζομένων καζίνο Θράκης)

36) Τελιγιορίδου Ολυμπία (κτηνίατρος)

37) Τουμανίδης Αντώνης (ελεύθερος επαγγελματίας)

38) Τσαμπάζη Θεοδώρα (Δώρα), (δημοσιογράφος)

39) Τσίπρας Γιώργος (μηχανολόγος μηχανικός)

40) Τσιριγώτη Ζαχαρούλα (αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ.)

41) Φαραντούρης Νικόλαος (καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου & Δικαίου Ενέργειας Πανεπιστημίου Πειραιώς).

42) Χλαπανίδα Χριστίνα (δικηγόρος)

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Πλήθος κόσμου στο κέντρο πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Πλήθος κόσμου στο κέντρο πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Προτού ξεκινήσει την παρουσίαση, ο κ. Κασσελάκης εμφανίστηκε ευδιάθετος, ενώ πλήθος φίλων του κόμματος τον αγκάλιασε και ζήτησε να βγάλουν μία σέλφι.

Πλήθος κόσμου στο κέντρο πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας καταχειροκροτήθηκε κατά την είσοδό του στον χώρο της εκδήλωσης.

Θερμή υποδοχή από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στον Αλέξη Τσίπρα

Θερμή υποδοχή από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στον Αλέξη Τσίπρα

Θερμή υποδοχή από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στον Αλέξη Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας

Θερμή υποδοχή από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στον Αλέξη Τσίπρα

Πλήθος κόσμου στο κέντρο πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την είσοδό του στο κέντρο πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την είσοδό του στο κέντρο πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την είσοδό του στο κέντρο πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Θερμή υποδοχή από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στον Αλέξη Τσίπρα

Θερμή υποδοχή από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τον Νίκο Παππά στον Αλέξη Τσίπρα

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 98.4», έκανε λόγο για ένα ευρωψηφοδέλτιο «νέο, σύγχρονο και ελπιδοφόρο», «με ισχυρούς συμβολισμούς, όπως θα δείτε και από την πεντάδα που θα παρουσιαστεί σήμερα, με ανθρώπους που έχουν διακριθεί στα επαγγελματικά τους περιβάλλοντα, ανθρώπους που πιστεύουν στη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και θέλουν να προσφέρουν με την επαγγελματική τους εμπειρία στο ευρωπαϊκό όραμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος

«Το μήνυμα που στέλνουμε στους πολίτες είναι ότι πρέπει να μας εμπιστευτούν, αλλά συγχρόνως το μήνυμα προς τους υποψηφίους μας είναι ότι τίποτα δεν τελειώνει μετά τις ευρωεκλογές». Εξήγησε ότι ανεξάρτητα από το ποιοι θα διακριθούν με την ψήφο των πολιτών, «το ευρωψηφοδέλτιο αποτελεί μια δεξαμενή νέων στελεχών για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι οποίοι θα μείνουν κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ και θα δουλέψουν για την επόμενη μέρα», προσέθεσε.

Για «κλίμα ενότητας, συσπείρωσης και δυναμικής παρουσίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε αυτές τις ευρωεκλογές, η οποία κατά τη δική μου εκτίμηση και από τα μηνύματα που παίρνουμε από τον κόσμο θα είναι τέτοια που θα δρομολογήσει τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική αλλαγή», έκανε λόγο κατά την είσοδό της η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη

«Γυρνάμε σελίδα, αφήνουμε πίσω την απαισιοδοξία. Είναι η πρώτη εθνική μάχη μετά τις εθνικές εκλογές του ’23. Πάμε για το καλύτερο. Θεωρώ ότι έχουμε ένα υπέροχο ευρωψηφοδέλτιο. Είμαι να πάμε και είμαι πάρα πολύ σίγουρη ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά», είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος, Δώρα Τσαμπάζη.

Η υποψήφια ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Δώρα Τσαμπάζη

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νίκος Παππάς

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Οι Σωκράτης Φάμελλος και Ευάγγελος Αποστολάκης

Sports in

Η Στεφανί Φραπάρ θα σφυρίξει στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος

Η κορυφαία διαιτητής, Στεφανί Φραπάρ θα είναι αυτή που θα σφυρίξει στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024