Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δράμα: Σοκ με μητέρα 2 παιδιών - Της έκοψαν τα φρένα για να τη σκοτώσουν

Δράμα: Σοκ με μητέρα 2 παιδιών – Της έκοψαν τα φρένα για να τη σκοτώσουν

Η γυναίκα έσπευσε σε αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει μήνυση

Μία πολύ σοβαρά καταγγελία, καλούνται να διερευνήσουν οι αστυνομικοί στη Δράμα.

Μία μητέρα δύο μικρών παιδιών, καταγγέλλει πως άγνωστο της έκοψαν τα φρένα στο αυτοκίνητο, για να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή της.

Μαζί με τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί, ζητάει να γίνει έρευνα ώστε να χυθεί άπλετο φως, στα όσα έγιναν και κυρίως να βρεθούν οι δράστες.

Η 38χρονη λέει πως έμαθε αυτό που συνέβη, από τον υπεύθυνο του συνεργείου που πήγε το όχημά της. Αργότερα όπως υποστηρίζει, έφτασαν και αστυνομικοί, που επιβεβαίωσαν τα όσα είχε ακούσει. Η γυναίκα δηλώνει πως δεν έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν, σύμφωνα με πληροφορίες από το voria.gr.

«Πρέπει να σ’ αγαπούν πολύ»

Σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε στην αστυνομία άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της, την ώρα που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο σπίτι της. «Μπήκα με τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο επειδή είχαμε κάτι προγραμματισμένο. Μόλις ανέπτυξα λίγη ταχύτητα το φρένο δεν πατιόταν. Είχα αναπτύξει μόλις 20 – 30 χιλιόμετρα, ευτυχώς ήμουν σε μικρό δρόμο και πρόλαβα να το σταματήσω με χειρόφρενο και τις ταχύτητες», περιέγραψε στη voria.gr σοκαρισμένη η 38χρονη.

«Μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα» ήταν η απάντηση των αστυνομικών όταν η γυναίκα τους κατήγγειλε το γεγονός, όπως λέει η ίδια

Αρχικά δεν υποψιάστηκε κάτι και πίστεψε όπως λέει, πως πρόκειται για μηχανική βλάβη, καθώς είδε λάδια κάτω από το αυτοκίνητο. Κάλεσε οδική βοήθεια και μετέφερε το αυτοκίνητο στο συνεργείο, ενώ η ίδια και τα παιδιά της εξυπηρετήθηκαν με το αυτοκίνητο του συζύγου της. Ο τρόμος όμως την κυρίευσε το επόμενο πρωί, όταν ο ιδιοκτήτης του συνεργείου της τηλεφώνησε. ‘Πρέπει να σ’ αγαπούν πολύ’, μου είπε με ύφος και ανέφερε ότι στα φρένα έχει μπει ανθρώπινο χέρι. Ότι έκοψαν το σωληνάκι των φρένων, ότι έγινε ανθρώπινη παρέμβαση», είπε η γυναίκα.

Τι της είπαν οι αστυνομικοί

Άμεσα τηλεφώνησε στην αστυνομία μεταφέροντας τα όσα είχαν συμβεί για να λάβει όπως υποστηρίζει τηλεφωνικά την απάντηση «μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα», όπως είπε η 38χρονη.

«Του απάντησα ότι το γεγονός πως είμαι ζωντανή δεν σημαίνει ότι δεν έγινε απόπειρα και ότι μπορούσαν να το διαπιστώσουν και αυτοί από την αστυνομία. Του έδωσα πληροφορίες και του είπα ότι θα πάω στο τμήμα για να κάνω μήνυση», μετέφερε η 38χρονη. Απευθύνθηκε τηλεφωνικά και στην Εισαγγελία, απ’ όπου την παρέπεμψαν πάλι στην αστυνομία.

Τι λέει ο δικηγόρος της

«Η γυναίκα αυτή κινδυνεύει, πρόκειται για μία απόπειρα ανθρωποκτονίας σύμφωνα με όσα ξέρουμε. Μπορεί ο δράστης ανά πάσα στιγμή να στραφεί εναντίον της με άλλους τρόπους. Το βασικό είναι να καταλάβουν οι αρχές τι ακριβώς συμβαίνει και κάνουμε ό,τι μπορούμε κι εμείς να βοηθήσουμε τις αρχές με όσα γνωρίζουμε», είπε από την πλευρά του, ο δικηγόρος της.

Όταν η γυναίκα προσέφυγε στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων οι αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων έσπευσαν στο συνεργείο και εξέτασαν το αυτοκίνητο. «Επιβεβαιώθηκε ότι είναι κομμένο το μεταλλικό σωληνάκι από τα φρένα, όπως μου είπαν είναι με εργαλείο. Μου το πιστοποίησαν και από το εγκληματολογικό της αστυνομίας», είπε η γυναίκα.

«Έχω σοκαριστεί. Κάθομαι και αναρωτιέμαι ποιος μπορεί να θέλει να μου κάνει τόσο κακό με δύο παιδικά καρεκλάκια στο πίσω κάθισμα. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι είμαι μητέρα με δύο παιδιά», περιέγραψε η μητέρα. Η 38χρονη μετέφερε στην αστυνομία ότι δεν μπορεί να υποπτευθεί κανέναν, ωστόσο παραμένει τρομοκρατημένη.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024