Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το supercomputer βγάζει τον πρωταθλητή στην Premier League: Ποια ομάδα θα πάρει την κούπα (vids+pic)

Το supercomputer βγάζει τον πρωταθλητή στην Premier League: Ποια ομάδα θα πάρει την κούπα (vids+pic)

Μετά τη νίκη της Σίτι και τις γκέλες των Λίβερπουλ και Άρσεναλ, το supercomputer προβλέπει την εξέλιξη της Premier League και «βγάζει» τον φετινό πρωταθλητή.

Ανατροπή δεδομένων στην Premier League, με την Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας και να είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Πριν την έναρξη της 33ης αγωνιστικής η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 70 πόντους στο ενεργητικό της, έχοντας διαφορά ενός πόντου από τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ, οι οποίες ισοβαθμούσαν στην κορυφή με 71 βαθμούς. Μετά την 33η στροφή, όμως, όλα άλλαξαν.

Η Σίτι επικράτησε εύκολα με 5-1 της Λούτον και έφτασε τους 73 πόντους, με τους Πολίτες να βρίσκονται πλέον στο +2 από τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ, που έχασαν από Κρίσταλ Πάλας (0-1) και Αστον Βίλα (0-2) αντίστοιχα.

Οι εντός έδρας ήττες των Reds και των Κανονιέρηδων έφεραν τη Σίτι στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον η Μάντσεστερ είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Λίγες ώρες μετά την ανατρεπτική 33η αγωνιστική, το supercomputer έκανε νέα πρόβλεψη για τον πρωταθλητή στην Premier League. Έχοντας στη βάση δεδομένων του όλα όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, τη φόρμα, αλλά και το πρόγραμμα των τριών ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο, έβγαλε τον πρωταθλητή για τη σεζόν 2023/2024.

Σύμφωνα με το supercomputer, η Μάντσεστερ Σίτι στις έξι αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το φινάλε της Premier League θα μαζέψει άλλους 13 πόντους και θα κατακτήσει τον τίτλο με 86, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Άρσεναλ με 85 και στην τρίτη τη Λίβερπουλ με 84. Τέταρτη θα βγει η Άστον Βίλα με 69 και την πεντάδα θα ολοκληρώσει η Τότεναμ (67).

Το supercomputer προβλέπει επίσης ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τερματίσει στην 7η θεση με 58 πόντους και η Τσέλσι στην 8η με 56. Όσον αφορά στη μάχη για την παραμονή, θα υποβιβαστούν στην Championship οι Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μπέρνλι και Λούτον. Οι τρεις ομάδες που βρίσκονται δηλαδή τη δεδομένη στιγμή στη ζώνη του υποβιβασμού.

Δείτε την πρόβλεψη του supercomputer:

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι (73β.)*

Μπράιτον (εκτός)
Νότιγχαμ Φόρεστ (εκτός)
Γουλβς (εντός)
Φούλαμ (εκτός)
Γουέστ Χαμ (εντός)

*Εκκρεμεί ο ορισμός του εκτός έδρας ματς με την Τότεναμ

Άρσεναλ (71β.)

Γουλβς (εκτός)
Τσέλσι (εντός)
Τότεναμ (εκτός)
Μπόρνμουθ (εντός)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εντός)
Έβερτον (εντός)

Λίβερπουλ (71β.)

Φούλαμ (εκτός)
Έβερτον (εκτός)
Γουέστ Χαμ (εκτός)
Τότεναμ (εντός)
Άστον Βίλα (εκτός)
Γουλβς (εντός)

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024