Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λουίς Ενρίκε: «Θα ανατρέψουμε την κατάσταση»

Λουίς Ενρίκε: «Θα ανατρέψουμε την κατάσταση»

Την πεποίθησή του ότι η Παρί μπορεί να κάνει την ανατροπή κόντρα στην Μπαρτσελόνα και να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League εξέφρασε ο προπονητής των Παριζιάνων, Λουίς Ενρίκε.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα ανατρέψουμε την κατάσταση». Ο Λουίς Ενρίκε εμφανίστηκε πεπεισμένος μιλώντας στους δημοσιογράφους ενόψει του αυριανού (16/4) επαναληπτικού προημιτελικού με την Μπαρτσελόνα, μετά την ήττα με 3-2 στο Παρκ ντε Πρενς.

Αισιόδοξος ο προπονητής των Παριζιάνων, παρά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι.

«Δεν είχαμε ματς στο πρωτάθλημα, είχαμε τον απαραίτητο χρόνο να αναλύσουμε και να δούμε τι κάναμε λάθος και τι έπρεπε να βελτιώσουμε από το πρώτο παιχνίδι. Ήταν τέλειο που δεν αγωνιστήκαμε για την προετοιμασία για τον αγώνα. Οι δύο μέρες μετά τον αγώνα ήταν δύσκολες, παλέψαμε να ανακτήσουμε τη φυσική και ηθική μας φόρμα. Το καλό όμως με το ποδόσφαιρο είναι ότι μας προσφέρει άλλον έναν αγώνα έξι μέρες μετά. Ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε.

Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι ο αγώνας ήταν πολύ σκληρός, το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό που αξίζαμε νομίζω. Θα παρουσιάσουμε μια καλύτερη εκδοχή μας, δεν κάνουμε εικασίες. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα ανατρέψουμε την κατάσταση. Θα είναι ένα πολύπλοκο ματς και για τις δύο ομάδες, έχουμε την ανάγκη και τον στόχο να προκριθούμε», τόνισε ο Καταλανός προπονητής.

«Μετά από 27 ματς χωρίς ήττα, γνωρίσαμε μία την ημέρα που τη χρειαζόμασταν λιγότερο. Πρέπει να σηκωθούμε και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα παίξουμε καλά αύριο (15/4,22:00).

Στη συνέχεια είπε ότι θα προτιμούσε να αγωνιστεί στο Καμπ Νου: «Θα προτιμούσα να παίξω στο Καμπ Νου, όπως και οι οπαδοί. Στο Μοντζουίκ ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω σε αυτούς. Πάντα προτιμώ να παίζω σε ένα θρυλικό γήπεδο απέναντι στους μεγαλύτερους παίκτες, αλλά εδώ είναι ένα καλό γήπεδο για να παίξεις.»

Μιλώντας για την ήττα στον πρώτο προημιτελικό είπε ότι «είχε αντίκτυπο και όχι μόνο στους παίκτες ή στο επιτελείο αλλά σε όλους στον σύλλογο. Πέφτουμε και ξανασηκωνόμαστε, πρέπει να το έχουμε συνηθίσει, αυτό σημαίνει να είσαι κορυφαίος αθλητής. Πρέπει να το αποδεχτείς. Είχαμε χρόνο να προετοιμάσουμε την καλύτερη στρατηγική μας. Είμαστε έτοιμοι, επαναλαμβάνω. Πρέπει να κερδίσουμε, το ματς θα έχει τις ίδιες ομοιότητες με το πρώτο παιχνίδι, θα πιέσουμε ψηλά. Θα υπάρξουν γκολ. Ελπίζω ότι θα είναι ένα θεαματικό ματς για τους οπαδούς αλλά λιγότερο για τους προπονητές.»

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024