Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος η σεζόν για Κομάν – Αμφίβολος ενόψει Euro

Τέλος η σεζόν για Κομάν – Αμφίβολος ενόψει Euro

Ο Κίνγκσλι Κομάν τραυματίστηκε εκ νέου στην αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Κολωνία και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν – Αγώνα δρόμου για να προλάβει το Euro ο Γάλλος

Aβέβαιη είναι η συμμετοχή του Κίνγκσλεϊ Κομάν στο Euro 2024, μετά το χθεσινό τραυματισμό του. Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, τραυμάτισε σοβαρά τον δεξιό προσαγωγό του στην αναμέτρηση κόντρα στην Κολωνία (2-0) για την Bundesliga.

Θα απουσιάσει «αρκετές εβδομάδες», σύμφωνα με την ομάδα του και όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», είναι αβέβαιη φαίνεται η συμμετοχή του στο Euro 2024 στη Γερμανία.

Πρόβλημα στον προσαγωγό

Ο Κίνγκσλεϊ Κόμαν δεν μπόρεσε να καταπνίξει μια κραυγή πόνου καθώς κατέρρευσε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στην Κολωνία (2-0), σε μια απλή αλλαγή κατεύθυνσης, μετά από πίσω σέντρα του Τζόσουα Κίμιχ.

Χτύπησε στον δεξί προσαγωγό, έφυγε από το γήπεδο υποστηριζόμενος από τον γιατρό και φυσιοθεραπευτή της Μπάγερν, χωρίς να καταφέρει να πατήσει το δεξί του πόδι στο έδαφος και αντικαταστάθηκε (50’) από τον Τζαμάλ Μουσιάλα.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024