Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στην Μπάγερν: Χάνει (και) τον Κομάν

Σοκ στην Μπάγερν: Χάνει (και) τον Κομάν

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα τραυματισμού στην Μπάγερν Μονάχου με τον Κίνγκσλι Κομάν να μένει εκτός δράσεις αυτή τη φορά.

Ατυχος στάθηκε ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, καθώς κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Αουγκσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου (2-3), υπέστη ρήξη πλάγιου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και θα απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε ο βαυαρικός σύλλογος.

Ο τραυματισμός του Γάλλου διεθνή επιθετικού, θέτει σε κίνδυνο ακόμη και την συμμετοχή του στην επόμενη συγκέντρωση των «πετεινών» στα τέλη Μαρτίου, εν’ όψει των φιλικών αγώνων με την Γερμανία και την Χιλή, λίγο πριν την ανακοίνωση της αποστολής για το Euro 2024 (14 Ιουνίου – Ιουλίου 14).

Ο Κομάν θα χάσει σημαντικά ματς της Μπάγερν, όπως το ντέρμπι κορυφής με την Λεβερκούζεν (10/2), αλλά και τους αγώνες με την Λάτσιο για τους «16» του Champions League (σ.σ. στην Ιταλία στις 14 Φεβρουαρίου και στο Μόναχο στις 5 Μαρτίου).

Ανακοίνωσε μεταγραφή η Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου, λόγω των πολλών τραυματισμών στην αμυντική της γραμμή, δαπάνησε 25 εκατομμύρια ευρώ και έκανε δικό της τον Σασά Μποέ από την Γαλατάσαραϊ.

Ο 23χρονος Γάλλος δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2028 και έρχεται να δώσει λύσεις στον Τόμας Τούχελ που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στις επιλογές του για τον καταρτισμό της αμυντικής τετράδας.

Ουπαμεκανό, Κίμιχ και Ντε Λιχτ αντιμετωπίζουν ο καθένας τα δικά του προβλήματα και απουσιάζουν από τις υποχρεώσεις των Βαυαρών.

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα. Είναι τιμή μου να παίξω για μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως η Μπάγερν», ανέφερε το νέο απόκτημα των Βαυαρών.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024