Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυφάδα: «Έλα μέσα να λογαριαστούμε» φώναζε στη σύντροφό του ο 29χρονος αυτόχειρας

Γλυφάδα: «Έλα μέσα να λογαριαστούμε» φώναζε στη σύντροφό του ο 29χρονος αυτόχειρας

Ο νεαρός άνδρας έδερνε συστηματικά τη σύντροφό του.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Γλυφάδα και κατέληξε με την αυτοκτονία του δράστη, ο οποίος ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του, στη θέα των αστυνομικών.

Ο 29χρονος που ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών, είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη, μια μέρα πριν οι αστυνομικοί τον πιάσουν επ’ αυτοφώρω στο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και εκείνος δώσει τέλος στη ζωή του.

Αποκαλυπτική μαρτυρία – Τα τελευταία λόγια του δράστη και αυτόχειρα

Μία γειτόνισσα του δράστη και αυτόχειρα μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» και περιέγραψε τι συνέβη εκείνη την μέρα, λίγο πριν βάλει τέλος στην ζωή του ο 29χρονος για να μην συλληφθεί.

«Φώναζε πάρα πολύ άκουγα τις φωνές της κοπέλας που του έλεγε «άσε με». Άκουσα τις φωνές έξω από την πόρτα και άνοιξα, και πήρα την κοπέλα μέσα. Πάνω που της μίλαγε και της φώναζε: «έλα μέσα να λογαριαστούμε». Και του έλεγε η κοπέλα, «δεν έρχομαι μέσα», παρουσιάστηκαν τα παιδιά της αστυνομίας. Με το που είδε ότι ανεβαίνουν τα παιδιά της αστυνομίας την σκάλα, έκλεισε την πόρτα και κλειδώθηκε μέσα. Μέχρι εκείνη την ώρα στην πόρτα μας έκανε αγριάδες. Η κοπέλα έτρεμε ολόκληρη. Την πήρα μέσα εγώ, αλλά ήταν σε άθλια κατάσταση, φοβόταν πάρα πολύ. Πρέπει να την είχε ξαναχτυπήσει», είπε αρχικά η γειτόνισσα.

«Ελα μέσα να λογαριαστούμε», φώναζε στην σύντροφό του, πριν δει τους αστυνομικούς, οπότε ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμα και έβαλε τέλος στη ζωή του

Το διαμέρισμα όπου ταμπουρώθηκε ο 28χρονος

Σε ερώτηση αν το θύμα αποκάλυψε για ποιο λόγο την κυνηγούσε ο 29χρονος, η γυναίκα απάντησε:

«Όχι. Είχαν έρθει τα τελευταία πράγματα, να τον βοηθήσει. Ξαφνικά αγρίεψε. Δεν ήξερε η κοπέλα τον λόγο που αγρίεψε, και άρχισε να της φωνάζει και να την χτυπάει και πρόλαβε αυτή, άνοιξε την πόρτα και βγήκε εδώ έξω στον διάδρομο. Και ξέρεις με όσα ακούω στην τηλεόραση κάθε μέρα, με όλα αυτά που βλέπουμε λέω πάει σίγουρα θα την σκοτώσει. Σίγουρα δεν θα γλίτωνε», ανέφερε η γειτόνισσα.

«Είχε νταραβέρια με την αστυνομία»

Για τον πυροβολισμό δήλωσε: «Δεν άκουσα τον πυροβολισμό αλλά γινόταν θόρυβος γιατί μετά ήρθαν και άλλοι αστυνομικοί και χτυπούσαν με τα σίδερα για να σπάσουν την πόρτα. Μπορεί να έπεσε εκείνη την ώρα που κοπανούσαν. Κανείς δεν τον άκουσε. Παλεύανε για δύο ώρες να ανοίξει και δεν άνοιξε. Το παιδί το ξέραμε καλά. Φαινομενικά ήταν ευγενικό παιδί, αλλά ακολούθησε άλλο δρόμο. Είχε «νταραβέρια» με την αστυνομία. Έρχονταν χαρτιά που τον καλούσαν στο δικαστήριο. Η μητέρα του και η γιαγιά του έχουν πεθάνει και είχε μείνει μόνος του».

Είχε ξαναχτυπήσει την σύντροφό του

Η κοπέλα που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, είχε καταγγείλει και στο παρελθόν τον 29χρονο για ενδοοικογενειακή βία, ενώ όπως είπε στους αστυνομικούς, την είχε κακοποιήσει σωματικά τον προηγούμενο μήνα.

Ο νεαρός άνδρας όπως διαπιστώθηκε ήταν γνωστός στις Αρχές και σεσημασμένος για ληστείες και υποθέσεις ναρκωτικών. Μάλιστα του είχε επιβληθεί περιοριστικός όρος να δίνει το παρών δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο διαμέρισμά του εντοπίστηκε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών χαπιών.

Επίσης τον αναζητούσε η Αστυνομία διότι μία μέρα πριν αυτοκτονήσει για να μη συλληφθεί για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας,  είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη. Συγκεκριμένα συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα με συνέπεια να τραυματιστούν οι οδηγοί ενώ ο ίδιος τράπηκε σε φυγή.

Όταν οι άνδρες της αστυνομίας μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν τον 29χρονο νεκρό.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 4.15 χθες το απόγευμα στην οδό Ικαρίας στη Γλυφάδα.

Η αστυνομία δέχθηκε καταγγελία για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Όταν έφτασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις ο 29χρονος δράστης ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας. Ο άνδρας απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει και θα ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου.

Στο σημείο κλήθηκε ειδικός διαπραγματευτής προκειμένου να πείσει τον άνδρα να παραδοθεί ενώ έσπευσαν και ειδικές δυνάμεις της ΟΠΚΕ και της ΕΚΑΜ.

Αφού ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ακολούθησε έφοδος στο διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε ο άνδρας θανάσιμα τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο.

Στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «στη θέα των αστυνομικών ο άνδρας εισήλθε σε διαμέρισμα και κλειδώθηκε, ενώ η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024