Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυφάδα: «Θα την σκοτώσει» φώναζαν οι γείτονες  για τον 27χρονο - Το τροχαίο και οι σακούλες με ναρκωτικά

Γλυφάδα: «Θα την σκοτώσει» φώναζαν οι γείτονες για τον 27χρονο – Το τροχαίο και οι σακούλες με ναρκωτικά

Ο νεαρός άνδρας σεσημασμένος για ναρκωτικά και ληστείες, έδερνε τη σύντροφό του και όταν έφτασε η αστυνομία κλειδώθηκε στο διαμέρισμά του και αυτοκτόνησε

Σοκάρει το νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας αυτή τη φορά στη Γλυφάδα που κατέληξε με την αυτοκτονία του δράστη αφού πρώτα ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του στη θέα των αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και όσα ανέφερε η 23χρονη σύντροφός του, ο 27χρονος ήταν χρήστης ναρκωτικών και όταν ήταν υπό την επήρεια ουσιών εκδήλωνε βίαιη συμπεριφορά και τάσεις αυτοκτονίας.

Σεσημασμένος για ναρκωτικά και ληστείες

Ο νεαρός άνδρας όπως διαπιστώθηκε ήταν γνωστός στις Αρχές και σεσημασμένος για ληστείες και υποθέσεις ναρκωτικών. Μάλιστα του είχε επιβληθεί περιοριστικός όρος να δίνει το παρών δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Το διαμέρισμα όπου ταμπουρώθηκε ο 28χρονος

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο διαμέρισμά του εντοπίστηκε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών χαπιών.

Επίσης από χθες τον αναζητούσε η Αστυνομία διότι είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη. Συγκεκριμένα συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα με συνέπεια να τραυματιστούν οι οδηγοί ενώ ο ίδιος τράπηκε σε φυγή.

«Βοήθεια, θα την σκοτώσει, σώστε την»

Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα όταν μια ομάδα ΟΠΚΕ που έκανε περιπολία στην περιοχή άκουσε φασαρία. Όπως διαπιστώσαν και με την υπόδειξη περίοικων στην οδό Ικαρίας ένας άνδρας χτυπούσε άγρια τη σύντροφό του στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Μάλιστα οι περίοικοι φώναζαν στους αστυνομικούς να τρέξουν καλώντας σε βοήθεια και ότι «θα στην σκοτώσει, σώστε την».

Βλέποντας τους αστυνομικούς ο 27χρονος άφησε την κοπέλα, ανέβηκε στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας και ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του.

Οι αστυνομικοί αφού μετέφεραν την 23χρονη σε ασφαλές σημείο κάλεσαν ενισχύσεις.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή

Κλειδώθηκε στο διαμέρισμα

Υπάρχει η πληροφορία ότι η κοπέλα ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι ο άνδρας έχει όπλο στο σπίτι και ότι εκδηλώνει τάσεις αυτοκτονίας όταν είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Αναφορές από περίοικους κάνουν λόγο ότι ο 27χρονος φώναζε ότι θα αυτοκτονήσει και ότι θα ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου.

Όταν μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί βρήκαν θανάσιμα τραυματισμένο τον άνδρα με μια σφαίρα στο κεφάλι και δίπλα του ένα όπλο των 9 χιλιοστών τύπου Glock.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «στη θέα των αστυνομικών ο άνδρας εισήλθε σε διαμέρισμα και κλειδώθηκε, ενώ η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο.

Παράλληλα, υπό το συντονισμό και καθοδήγηση του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου μετέβησαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και σταθμός ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Διαπραγματευτής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν περιμετρικά, προκειμένου να λάβει χώρα επιχείρηση διαπραγμάτευσης, διασφαλίζοντας τον χώρο.

Μετά από Εισαγγελική εντολή και ενώ ο άντρας δεν ανταποκρινόταν, οι αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στο διαμέρισμα, όπου εντόπισαν τον άνδρα νεκρό, με τραύμα από πυροβόλο όπλο».

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024