Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσάβι: «Δεν αλλάζει η απόφασή μου, θα φύγω το καλοκαίρι»

Τσάβι: «Δεν αλλάζει η απόφασή μου, θα φύγω το καλοκαίρι»

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε για μια ακόμα φορά ότι η απόφαση του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Μπαρτσελόνα είναι οριστική.

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το μέλλον του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο 44χρονος τεχνικός άλλαξε απόφαση και θα παραμείνει στον πάγκο των μπλαουγκράνα και μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Ο Τσάβι ωστόσο ήταν ξεκάθαρος για ακόμη μια φορά και δήλωσε ότι η απόφαση του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Μπαρτσελόνα είναι οριστική, διαψεύδοντας τα σενάρια ότι ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών, Τζοάν Λαπόρτα, τον έχει μεταπείσει.

Ανένδοτος ο Τσάβι, εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο Καταλανός ρωτήθηκε για ακόμη μια φορά για το ενδεχόμενο της παραμονής του ωστόσο ο ίδιος ήταν κάθετος και τόνισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη, αποχωρώντας από τον σύλλογο της καρδιάς του μετά το τέλος της σεζόν.

«Η απόφαση μου να αποχωρήσω στο τέλος της σεζόν δεν αλλάζει. Η απόφαση που πήρα έχει φέρει ηρεμία στους ποδοσφαιριστές, στον σύλλογο, ακόμα και στον Τύπο. Δεν αλλάζω ωστόσο την απόφαση μου», τόνισε ο Τσάβι στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα με την Κάντιθ (13/4,22:00).

Δείτε τη σχετική ανάρτηση για τον Τσάβι:

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024