Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τόρι Σπέλινγκ παραδέχεται ότι δεν μπορεί να πάει μόνη της στην τουαλέτα εδώ και χρόνια

Η Τόρι Σπέλινγκ παραδέχεται ότι δεν μπορεί να πάει μόνη της στην τουαλέτα εδώ και χρόνια

Η ριάλιτι σταρ δεν μπορεί, με τίποτα, να επιβεβαιώσει τη γνωστή φράση «εκεί που και ο βασιλιάς πάει μόνος του».

Η γνωστή ηθοποιός λέει ότι όλη η έγνοια της έπεσε στα παιδιά της μετά τον χωρισμό της από τον εν διαστάσει σύζυγό της Dean McDermott

Η Tori Spelling παραδέχεται πόσο δεμένη είναι με τα πέντε παιδιά της, κάτι που έτσι κι αλλιώς φαίνεται μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 8 Απριλίου του podcast της misSPELLING, η 50χρονη πρωταγωνίστρια του Beverly Hills 90210 μοιράστηκε με το κοινό της μια συνήθειά της -έβαζε τον εν διαστάσει σύζυγό της Dean McDermott να μπαίνει μαζί της στην τουαλέτα, αλλά το βάρος της πρακτικής αυτής έχει πέσει πλέον στα παιδιά της αφού ο Dean δεν υπάρχει πλέον στο κάδρο της ζωής της.

Παραδεχόμενη ότι δεν έχει «ουρήσει ούτε έχει κάνει το Νο2 μόνη της εδώ και 18 χρόνια», η Τόρι εξήγησε ότι «πρώτα ήταν ο Dean, μετά ήταν τα παιδιά».

«Ο Beau εξακολουθεί να στέκεται εκεί και να με κοιτάζει και να μου μιλάει ενώ κάνω κακά», μοιράστηκε η Spelling στο podcast της. «Νομίζω ότι λειτουργώ καλύτερα με ανθρώπους γύρω μου»

«Λειτουργώ καλύτερα με ανθρώπους γύρω μου»

«Ο Beau εξακολουθεί να στέκεται εκεί και να με κοιτάζει και να μου μιλάει ενώ κάνω κακά», μοιράστηκε η Spelling στο podcast της. «Νομίζω ότι λειτουργώ καλύτερα με ανθρώπους γύρω μου».

«Δείχνει αυτό ότι είμαι συν-εξαρτημένη;» αναρωτήθηκε η μαμά των πέντε παιδιών και στη συνέχεια απάντησε: «Ναι. Ωραία».

Στο ίδιο επεισόδιο, η Spelling μοιράστηκε το πώς πάει η συν-γονική σχέση μεταξύ αυτής και του McDermott από τότε που οι δυο τους χώρισαν το περασμένο καλοκαίρι.

«Ειλικρινά πέρασα τον χρόνο μου φροντίζοντας τα παιδιά και εστιάζοντας σε αυτά, αλλά δεν ήταν έτοιμα να δουν τον μπαμπά τους. Πήγα εγώ μόνη μου να τον δω μια φορά όταν ήταν σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ήμασταν με ψυχολόγους και η κατάσταση έγινε επώδυνη και εριστική. Έγιναν πολλά…» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η Τόρι Σπέλινγκ ζούσε σε τροχόσπιτο μετά τον χωρισμό της και πρόσφατα μετακόμισε σε νέο σπίτι  

Το σωστό για τα παιδιά

«Έγιναν πολλά, κρίμα… δεν ένιωσα ότι τα πήγαινε καλά. Όπως, υπήρχε ακόμα πολύς θυμός και επιθετικότητα, και έτσι δεν ξαναπήγα. Και ξέρω ότι αυτό τον πλήγωσε πολύ. Ένιωσε ότι τον εγκαταλείψαμε όταν περνούσε αυτή τη δύσκολη διαδικασία. Αλλά έπρεπε να κάνω αυτό που ήταν σωστό για τα παιδιά».

Αργότερα στο podcast, η Spelling αποκάλυψε ότι είναι αισιόδοξη ότι η σχέση της με τον McDermott θα είναι «φιλική» στο μέλλον.

«Σαν συν-γονείς είμαστε πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Τα παιδιά τον ξαναβλέπουν και είναι ευχαριστημένα με την πρόοδό του και τη δουλειά που έχει κάνει με τον εαυτό του. Και είναι περήφανα γι’ αυτόν, και μας αρέσει η νέα φίλη του».

«Και είμαστε όλοι μαζί συν-γονείς και ζούμε το όνειρο», συνέχισε η Spelling. «Ελπίζεις ότι όλα θα πάνε καλά. Πάντα το ελπίζεις αυτό. Δεν ξέρω. Δεν ξέρω τι θα συμβεί τώρα».

Ζητά την επιμέλεια

Η Spelling κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον McDermott τον περασμένο μήνα, επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές ως λόγο του χωρισμού τους.

Στα δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του People, η μαμά των πέντε παιδιών ζητά την αποκλειστική φυσική και κοινή νομική επιμέλεια των παιδιών τους.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του διαζυγίου, η Spelling και ο McDermott, οι οποίοι είναι παντρεμένοι από το 2006, ανέφεραν ως ημερομηνία χωρισμού τους τις 17 Ιουνίου 2023.

*Με στοιχεία από people.com

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024