Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης: Ξέρω γιατί με παρακολούθουσαν αλλά ψάχνω τον φερετζέ που χρησιμοποίησαν

Ανδρουλάκης: Ξέρω γιατί με παρακολούθουσαν αλλά ψάχνω τον φερετζέ που χρησιμοποίησαν

Τι είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης για την παρακολούθησή του, μιλώντας στο 9ο Φόρουμ των Δελφών. Έθεσε τον στόχο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για τις επερχόμενες ευρωεκλογές

Ξέρω γιατί με παρακολουθούσαν, είναι αποκαλυπτικό από τις ημερομηνίες, υπογράμμισε για το σκάνδαλο των υποκλοπών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Όπως είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, «η παρακολούθηση έγινε μόλις ξεκινάει η προεκλογική μου εκστρατεία και τελειώνει τέσσερις μέρες μετά την εκλογή μου. Είναι προφανές ότι με παρακολουθούσαν για την προσπάθειά μου να ηγηθώ της παράταξής μας». Ακολούθως πρόσθεσε ότι «ψάχνω τον λόγο – φερετζέ για να συνεχίσω τον δικαστικό μου αγώνα γιατί κάποιοι πρέπει να πληρώσουν. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να καταδικαστούν αυτοί που προσέβαλαν την Ελλάδα μας, τη δημοκρατία μας».

«Το ΠΑΣΟΚ θα είναι νικητής στις εκλογές»

Όσον αφορά για το πότε θα μάθει τον λόγο, ο Νίκος Ανδρουλάκης επισήμανε πως «ελπίζω για το καλό της δημοκρατίας μας να γίνει πριν τις ευρωεκλογές για να ενημερώσω τον ελληνικό λαό, εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντί του».

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ βλέπει δεύτερη θέση με αισθητά ανεβασμένα τα ποσοστά του.

Σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, «όσο πιο χαμηλά θα είναι η ΝΔ και όσο πιο ψηλά το ΠΑΣΟΚ τόσο πιο ισχυρά θα είναι τα μηνύματα». Σύμφωνα με τον ίδιο, θα υπάρξει ραγδαία αύξηση των ποσοστών και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα είναι ξανά στην όχθη των νικητών στις εκλογές. «Ο τόπος χρειάζεται αξιόπιστη προγραμματική αντιπολίτευση. Αν το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό στις ευρωεκλογές και η ΝΔ θα αλλάξει τροπάρι και θα σεβαστεί το 41% που πήρε στις εθνικές εκλογές», υπογράμμισε.

Επιτιθέμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τόνισε πως «άκουσα σήμερα τον πρωθυπουργό που είπε ότι είναι έτοιμος να τα βάλει «με το βαθύ κράτος». Η οικογένειά του και η ΝΔ είναι το βαθύ κράτος». Μεταξύ άλλων διερωτήθηκε «γιατί δεν θέλει να εμφανιστεί ο κ. Μητσοτάκης ως εκπρόσωπος του ΕΛΚ;».

«Η πατρίδα μας θέλει αντιπολίτευση, όχι ένα lifestyle και σόου»

Όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις και το πώς θα «μεταφραστεί» η περίπτωση το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ να μην είναι δεύτερο στις ευρωεκλογές, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι παρότι σέβεται τις δημοσκοπήσεις αν τις άκουγε στις προηγούμενες εκλογές το κόμμα θα είχε συνθλίβει. «Το ΠΑΣΟΚ θα είναι νικητής στις εκλογές, θα είναι δεύτερο κόμμα γιατί η πατρίδα μας θέλει αντιπολίτευση, όχι ένα lifestyle και σόου».

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης:

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024