Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο στις ευρωεκλογές - «Όχι» στην ψήφο σε «κόμματα-πάρκινγκ» της ΝΔ

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο στις ευρωεκλογές – «Όχι» στην ψήφο σε «κόμματα-πάρκινγκ» της ΝΔ

Πολιτικές εξελίξεις θα προκαλέσει ένα ισχυρό αποτέλεσμα που θα φέρει το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές, εκτίμησε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Την πεποίθησή του ότι το ΠΑΣΟΚ θα έρθει δεύτερο στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου επανέλαβε ο Νίκος Ανδρουλάκης, εξαπολύοντας διπλή επίθεση τόσο στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και στον Στέφανο Κασσελάκη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κάλεσε τους πολίτες να πουν «όχι» στην ψήφο σε «κόμματα-πάρκινγκ της Νέας Δημοκρατίας», όπως χαρακτηριστικά είπε, τονίζοντας παράλληλα πως με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις κάλπες του Ιουνίου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη «θα αλλάξει τροπάριο» και θα αναγκαστεί να κάνει πράγματα, όπως να ενισχύσει το ΕΣΥ ή να αντιμετωπίσει τις κοινωνικές ανισότητες.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πρότεινε τηλεμαχία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών πριν τις ευρωεκλογές

«Η άποψή μου είναι ότι η Νέα Δημοκρατία με το 41% καβάλησε μεγάλο καλάμι», σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Προσέθεσε πως ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα φέρει «σοβαρή και δυνατή αντιπολίτευση» στη ΝΔ, καθώς και σκληρές μάχες των Ευρωσοσιαλιστών στην Ευρώπη για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

«Σαχλαμάρες αυτά που λέει ο Κασσελάκης»

Σε ερώτηση για την ένταξη του Θοδωρή Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδρουλάκης παρέπεμψε στις κινήσεις άλλων κομμάτων, λέγοντας ότι «τώρα τους πείραξαν οι μεταγραφές» και προσθέτοντας πως το «ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόσμημα, στο οποίο συμμετέχουν σημαντικοί Έλληνες από όλους τους χώρους – από τον αθλητισμό είναι ο Ζαγοράκης και η Άννα Βερούλη».

«Εγώ» – συμπλήρωσε με νόημα – «δεν κατηγορώ, τιμώ τον Πύρρο Δήμα (σ.σ. θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ), γιατί έκλαψε όλη η Ελλάδα με την εθνική επιτυχία του».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πρότεινε τηλεμαχία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών πριν τις ευρωεκλογές, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, χαρακτήρισε «σαχλαμάρες» τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης ζητώντας εκλογές με παρατηρητές και εκτίμησε εκ νέου ότι ο πρωθυπουργός προτιμά να έχει αντίπαλο τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και τη «life style πολιτική».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024