Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Πολίνα Πορίζκοβα ποζάρει τόπλες στο Instagram και δηλώνει πιο απελευθερωμένη από ποτέ

H Πολίνα Πορίζκοβα ποζάρει τόπλες στο Instagram και δηλώνει πιο απελευθερωμένη από ποτέ

«Μου πήρε 59 χρόνια για να νιώσω τόσο σίγουρη και απαλλαγμένη από ντροπή, και εύχομαι το ίδιο και για εσάς» γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση

Είναι όμορφη, λαμπερή και γεμάτη αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται, τουλάχιστον σε κάθε φωτογραφία που δημοσιεύει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Η 59χρονη πλέον Πολίνα Πορίζκοβα με αφορμή τα γενέθλιά της πόζαρε τόπλες στο κρεβάτι της, δηλώνοντας πιο σίγουρη από ποτέ για τον εαυτό της και απαλλαγμένη από ντροπές.

Μάλιστα, φροντίζει να προλάβει τα κακόβουλα σχόλια ορισμένων περί ηλικίας και γύμνιας, δηλώνοντας ότι της πήρε 59 χρόνια για να νιώσει τόσο καλά με τον εαυτό της και το ίδιο εύχεται σε όλους.

«Ένα κορίτσι γενεθλίων (γυναίκα) μέσα στο κοστούμι γενεθλίων της. Μια τελευταία χρονιά στα πενήντα μου. Ήταν η χειρότερη, η πιο δύσκολη, αλλά και η πιο διαφωτιστική δεκαετία της ζωής μου. Είμαι περήφανη που έφτασα στο επίπεδο 59! Και θα συνεχίσω να είμαι περήφανη με κάθε επίπεδο που θα ανεβαίνω σε αυτό το παιχνίδι της ζωής. Στα 59 μου χρόνια, δεν έχω νιώσει ποτέ καλύτερα στο «πολυφορεμένο» δέρμα μου. (Για όσους από εσάς θα μου κάνουν κήρυγμα για την ηλικία και τη γύμνια, να είστε σίγουροι – μου πήρε 59 χρόνια για να νιώσω τόσο σίγουρη και απαλλαγμένη από ντροπή, και εύχομαι το ίδιο και για εσάς)» γράφει αναλυτικά στην ανάρτησή της.

Η viral φωτογραφία

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες αναρτήσεις της ήταν η φωτογραφία όπου ποζάρει με το ένα στήθος γυμνό και πάνω σε αυτό ένα αντρικό χέρι. Η φωτογράφιση έγινε για το τεύχος Φεβρουαρίου της πορτογαλικής Vogue.

Στη δημοσίευση, το πανέμορφο πρώην μοντέλο αφήνει ένα μακροσκελές μήνυμα για τη σεξουαλικότητα των «ώριμων γυναικών» κατακρίνοντας όσους θεωρούν σέξι μόνο τις νέες γυναίκες.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024