Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Παράτησε γυναίκα και παιδιά και εξαφανίστηκε - Εκείνη τον αναζητά για να υπογράψει το διαζύγιο

ΗΠΑ: Παράτησε γυναίκα και παιδιά και εξαφανίστηκε – Εκείνη τον αναζητά για να υπογράψει το διαζύγιο

«Το να χωρίζεις κάποιον που είναι εντελώς απρόσιτος είναι πραγματικά δύσκολο και χρονοβόρο, οπότε προσπαθώ να τον εντοπίσω για να πάρω τις υπογραφές του σε μερικά χαρτιά»

Ο Charles Withers, σεφ στο επάγγελμα κατάφερε να… μαγειρέψει ένα πραγματικό χάος για την οικογένειά του.

Αφού παράτησε σύζυγο και παιδιά, όπως όλα δείχνουν μετακόμισε στο Τέξας από τη Μασαχουσέτη και τον τελευταίο ένα χρόνο ζει ξανά την εργένικη ζωή του. Η γυναίκα του, η Ashley McGuire σήμερα τον αναζητά προκειμένου να υπογράψει το διαζύγιο και κατάφερε να τον εντοπίσει χάρη στη «δύναμη του Facebook».

«Αυτός είναι ο σύζυγός μου, ο Charles Withers. Του αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά δεν είμαι σίγουρη πόσο θα του αρέσει αυτό», έγραψε η μητέρα δύο παιδιών στην ανάρτηση, την οποία ανέβασε στη δημοφιλή ομάδα του Facebook «Are We Dating the Same Guy» το Σάββατο.

«Πέρυσι, όταν ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί μας, αποφάσισε ότι το να είσαι σύζυγος και μπαμπάς δεν ήταν ο τρόπος ζωής που ήθελε πια και έφυγε σαν φάντασμα, εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος» συνεχίζει στην ανάρτηση.

«Έχει ένα μωρό που έχει να δει πάνω από ένα χρόνο και ένα που δεν έχει γνωρίσει ποτέ. Έχει μετακομίσει κάπου εκτός πολιτείας και έχει αλλάξει τον αριθμό του τηλεφώνου του» συμπληρώνει.

Πιθανότατα χρησιμοποιεί το όνομα «Charlie» τώρα, σύμφωνα με την ανάρτηση.

«Πείτε του να επικοινωνήσει μαζί μου…»

Η McGuire περιέγραψε τον από καιρό χαμένο σύζυγό της ως «Βρετανό και τέρμα γοητευτικό», προσθέτοντας ότι ο σεφ, πιθανότατα εργάζεται «κάπου στη βιομηχανία της εστίασης» και «πιθανότατα δεν έχει αναφέρει ποτέ ότι έχει γυναίκα ή παιδιά πίσω στη Μασαχουσέτη».

Δήλωσε ότι τελικά ήθελε να κλείσει «αυτό το κεφάλαιο» και να προχωρήσει στη ζωή της, γράφοντας: «Το να χωρίζεις κάποιον που είναι εντελώς απρόσιτος είναι πραγματικά δύσκολο και χρονοβόρο, οπότε προσπαθώ να τον εντοπίσω για να πάρω τις υπογραφές του σε μερικά χαρτιά».

«Αν τον ξέρετε, αν δουλεύετε μαζί του, αν βγαίνετε μαζί του ή είστε φίλοι, μπορείτε παρακαλώ να του πείτε να επικοινωνήσει μαζί μου ή να μου πείτε πού μπορώ να τον βρω», παρακάλεσε.

@jamn945 Ashley McGuire speaks out in why she posted now viral facebook post. #ashleymcguire #fyp #charleswithers #charliewithers @iHeartRadio ♬ original sound – JAM’N 94.5

«Έλαβα υπεραρκετά μηνύματα για τον εντοπίσω» ενημέρωσε η McGuire. Δεν υπάρχει, ωστόσο, καμία αντίδραση από την άλλη πλευρά.

Η ιστορία της έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και ειδικότερα στο TikTok, όπου εκατοντάδες γυναίκες βρήκαν την ευκαιρία να μοιραστούν τη δική τους, παρόμοια ιστορία.

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024