Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαν Ντάικ: «Έπρεπε να καθαρίσουμε το ματς»

Φαν Ντάικ: «Έπρεπε να καθαρίσουμε το ματς»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ήταν φανερα απογοητευμένος στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία (2-2) με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Λίβερπουλ κατάφερε να σταθεί όρθια στο χθεσινό ντέρμπι στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-2), για την 32η αγωνιστική της Premier League, και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «κόκκινοι» πήραν το βαθμό της ισοπαλίας στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν την τεταρτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα, προκειμένου να διατηρήσουν το προβάδισμα σε σχέση με τους άλλους δύο διεκδικητές του τίτλου.

Και η ισοπαλία όμως είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, ωστόσο οι «ρεντς» απέκτησαν «συγκάτοικο» στην κορυφή της βαθμολογίας την Άρσεναλ, η οποία είναι τυπικά πρωτοπόρος, καθώς έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη Λίβερπουλ (+48 έναντι +44). Το αποτέλεσμα αυτό όμως δεν ικανοποίησε τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Η δήλωση του Φαν Ντάικ

«Νιώθω πως χάσαμε, είναι λάθος μας ξανά. Είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες θα έπρεπε να καθαρίσουμε το ματς. Δυστυχώς κάναμε ένα ατομικό λάθος στη φάση του 1-1 και είχαμε πολύ χρόνο για να φτιάξουμε τα πράγματα αλλά βιαζόμασταν. Παρά το γεγονός όμως ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-1, είχαμε και πάλι αρκετές ευκαιρίες. Δεν θα πρέπει να αισθάνεται ένοχος για το λάθος του ο Κουάνσα. Λάθη συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και όσοι κάνουν καριέρα, έχουν λάθη και μαθαίνουν από αυτά», τόνισε ο Ολλανδός σέντερ μπακ.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024