Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
STAR WARS: Η Ακόλουθος: Όσα ξέρουμε για τη νέα σειρά του Disney+

STAR WARS: Η Ακόλουθος: Όσα ξέρουμε για τη νέα σειρά του Disney+

Θα προβληθεί από την Τετάρτη 5 Ιουνίου

Εάν είστε φαν των Star Wars σας έχουμε καλά νέα. Το  Disney+ παρουσίασε το επίσημο τρέιλερ της νέας, πρωτότυπης σειράς της Lucasfilm, «Star Wars: Η Ακόλουθος».

Η επική, live-action σειρά, συνολικά οκτώ επεισοδίων θα προβληθεί από την Τετάρτη 5 Ιουνίου, αποκλειστικά στο Disney+ στην Ελλάδα, με τα δύο πρώτα επεισόδια διαθέσιμα.

Στο «Star Wars: Η Ακόλουθος», «μια έρευνα για ένα συγκλονιστικό έγκλημα φέρνει έναν σεβαστό δάσκαλο Τζεντάι (Λι) αντιμέτωπο με έναν επικίνδυνο πολεμιστή από το παρελθόν του (Στένμπεργκ). Καθώς προκύπτουν περισσότερα στοιχεία, ταξιδεύουν σε ένα σκοτεινό μονοπάτι όπου σκοτεινές δυνάμεις αποκαλύπτουν ότι όλα δεν είναι αυτό που φαίνεται».

Λαμβάνοντας χώρα 100 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Star Wars: Episode I – The Phantom Menace , η Ακόλουθος θα δει την πτώση των Jedi από την οπτική γωνία των Sith. Τοποθετημένο στο τέλος της εποχής της High Republic Era, «Η Ακόλουθος» έχει περιγραφεί ως ένα θρίλερ μυστηρίου με άφθονη πολεμική τέχνη εμπλουτισμένη με τον Πόλεμο των Άστρων.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo και Carrie-Anne Moss.

Αν ανυπομονείτε και εσείς να δείτε τη νέα σειρά του Disney+ βρήκαμε τρεις τηλεοράσεις για μοναδική εμπειρία θέασης στο SHOPFLIX.gr.

Διαλέξτε όποια εσείς θέλετε και πληρώστε σε έως 60 άτοκες δόσεις και η τηλεόραση σας θα φτάσει άμεσα στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Τηλεόραση LG Smart 4K UHD LED 65UR80006LJ HDR 2023 65″

Αυτή η LG τηλεόραση προσφέρει εξαιρετική εμπειρία θέασης. Η υψηλή ανάλυση 4K UHD εξασφαλίζει ευκρινείς εικόνες, ενώ η τεχνολογία HDR επιτυγχάνει αναλυτικά επίπεδα φωτεινότητας και αντίθεσης. Εξοπλισμένη με λειτουργία Smart, προσφέρει πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές και υπηρεσίες streaming, ενώ η εξαιρετική σχεδίαση προσδίδει στυλ στον χώρο σας.

Διαθέτει σύστημα τεχνητής νοημοσύνης (AI), το οποίο ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα της εικόνας, σύμφωνα με τον φωτισμό του περιβάλλοντος, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θέασης που μπορείς να έχεις.

Τηλεόραση Smart TCL 4K UHD QLED 65C645 HDR 2023 65″

Η smart TV TCL C645 προσφέρει απίστευτη ευκρίνεια εικόνας με τη υποστήριξη των προτύπων HDR 10+, ενώ τα εντυπωσιακά ηχητικά εφέ παρέχονται μέσω των συστημάτων ήχου Dolby Atmos, DTS Virtual:X και DTS HD.

Η τηλεόραση ενισχύει την οπτική σας εμπειρία με τον επεξεργαστή Aipq 3.0, ο οποίος επεξεργάζεται το περιεχόμενο πραγματικού χρόνου, και υποστηρίζει την τεχνολογία Dolby Vision.

Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε μια ανώτερη εμπειρία παιχνιδιών χάρη στον επιταχυντή παιχνιδιών 120Hz Game Accelerator.

Τηλεόραση Smart Samsung QE65Q60C 4K UHD QLED HDR 2023 65″

Η σειρά τηλεοράσεων Samsung Q60C απευθύνεται σε άτομα που αναζητούν μια προηγμένη τηλεόραση με υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους λατρεύουν την ψυχαγωγία, τα τηλεοπτικά προγράμματα, τις ταινίες και τα αθλητικά γεγονότα.

Η σειρά Q60C προσφέρει απίστευτη ποιότητα εικόνας χάρη στην τεχνολογία Quantum Dot, ανάλυση 4K UHD και εξαιρετική απόδοση χρωμάτων. Ταυτόχρονα, παρέχει βελτιωμένη εμπειρία ήχου χάρη στις τεχνολογίες όπως η Adaptive Sound+ και η Dolby Digital Plus.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024