Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Home office: 5 κορυφαίες επιλογές για γραφείο σε μικρό σπίτι

Home office: 5 κορυφαίες επιλογές για γραφείο σε μικρό σπίτι

Στην πραγματικότητα, η δημιουργία ενός ειδικού χώρου εργασίας ακόμη και στο πιο μικρό σπίτι μπορεί να είναι πιο απλή από ό,τι νομίζετε.

Η εργασία από το σπίτι, αν όχι πλήρους απασχόλησης για ένα μέρος τουλάχιστον της εργάσιμης εβδομάδας, έχει γίνει πλέον ο κανόνας για πολλούς από εμάς

Τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα όταν δεν έχετε ένα επιπλέον δωμάτιο για να το αφιερώσετε στο γραφείο του σπιτιού σας ή το σπίτι σας είναι πολύ μικρό.

Στην πραγματικότητα, η δημιουργία ενός ειδικού χώρου εργασίας ακόμη και στο πιο μικρό σπίτι μπορεί να είναι πιο απλή από ό,τι νομίζετε.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι, φυσικά, να αποφασίσετε ποιο δωμάτιο θα μετατρέψετε σε γραφείο στο σπίτι ή να επιλέξετε χώρο μέσα από ένα άλλο δωμάτιο. Το επόμενο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ο φωτισμός.

Πτυσσόμενα γραφεία

Για όσους προτιμούν να χρησιμοποιούν την κουζίνα ως χώρο εργασίας (ειδικά με την καφετιέρα που βρίσκεται κοντά), ένα πτυσσόμενο γραφείο κουζίνας είναι μια έξυπνη ιδέα για μικρό γραφείο στο σπίτι. Καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και μπορεί εύκολα να κρυφτεί όταν δεν χρησιμοποιείται. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ένα σχέδιο κατά παραγγελία, ενσωματώνοντάς το σε ένα ντουλάπι κουζίνας για να παρέχει χώρο αποθήκευσης για τα απαραίτητα του γραφείου.

Ζώνη Γραφείου στο Σαλόνι

Το σαλόνι προσφέρει ένα ήρεμο, άνετο περιβάλλον μακριά από την πολυσύχναστη κουζίνα και το υπερβολικά απλό υπνοδωμάτιο. Για να δημιουργήσετε έναν σαφή διαχωρισμό μεταξύ εργασίας και αναψυχής, σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια «ζώνη γραφείου» στο σαλόνι σας.

Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν εσοχές ή χώροι ντουλάπας στο σπίτι σας, απλώς αναδιατάξτε το σαλόνι σας για να χωρέσουν τα χαρακτηριστικά του γραφείου σας στο σπίτι.

Χρησιμοποιήστε τα έπιπλά σας στρατηγικά για να σχηματίσετε έναν «τοίχο» γύρω από το χώρο του γραφείου σας.

Ρύθμιση ντουλάπας γραφείου

Ποιος θα το φανταζόταν ότι οι ιδέες για μικρό γραφείο στο σπίτι και μια ντουλάπα θα μπορούσαν να ταιριάζουν τέλεια; Όταν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες κρύβοντας τον απομακρυσμένο χώρο εργασίας σας, σκεφτείτε μια ρύθμιση ντουλάπας γραφείου. Με αυτήν την καινοτόμο λύση, ο χώρος εργασίας σας παραμένει διακριτικά κρυμμένος πίσω από κλειστές πόρτες.

Αξιοποιήστε τους τοίχους

Όταν διαμορφώνουμε μια μικρή γωνιά, μερικές φορές είμαστε τόσο απασχολημένοι με το να κοιτάμε γύρω μας που ξεχνάμε να κοιτάξουμε ψηλά. Αξιοποιήστε τους τοίχους πάνω από το γραφείο σας και τοποθετήστε ράφια. Μπορείτε επίσης να επενδύσετε σε γραφεία με ενσωματωμένα ράφια και ντουλάπια και συρτάρια

Μην ξεχνάτε τις γωνίες

Εκμεταλλευτείτε κάθε χώρο του σπιτιού σας για να στήσετε το γραφείο σας. Το σχήμα γάμα δεν προορίζεται μόνο για καναπέδες. Επιλέξετε ένα μικρό γωνιακό  έπιπλο γραφείο για να δημιουργήσετε ένα όμορφο χώρο γραφείου.

Αν ψάχνετε περισσότερες ιδέες για έπιπλα γραφείου τότε σίγουρα θα τα βρείτε όλα στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στον δικό σας χώρο.

Κάντε τις αγορές σας και πληρώστε σε έως 60 άτοκες δόσεις και όλα σας τα έπιπλα θα φτάσουν στην ώρα τους στο σπίτι σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024