Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
iPhone 16 Pro: Σε ποια χρώματα θα κυκλοφορήσει;

iPhone 16 Pro: Σε ποια χρώματα θα κυκλοφορήσει;

Στο παρελθόν, η γκάμα των χρωμάτων στη σειρά Pro παρέμενε η ίδια για αρκετά χρόνια ή προστίθετο ένα επιπλέον χρώμα.

Natural, blue, white και black titanium είναι τα τέσσερα χρώματα στα οποία διατίθενται σήμερα στην αγορά τα iPhone 15 pro και pro max.

Φήμες λένε πως ένα από αυτά τα χρώματα πρόκειται να εξαφανιστεί αυτό το φθινόπωρο και τα άλλα τρία θα τροποποιηθούν, με την κυκλοφορία του iPhone 16 pro και pro max.

Πρόκειται για μια μεγάλη αλλαγή από ό,τι πολλοί περίμεναν: Στο παρελθόν, η γκάμα των χρωμάτων στη σειρά Pro παρέμενε η ίδια για αρκετά χρόνια ή προστίθετο ένα επιπλέον χρώμα. Συγκεκριμένα τα μοντέλα iPhone «Pro» της Apple ήταν πάντα διαθέσιμα συνήθως με βασικές επιλογές μαύρου, λευκού και χρυσού μαζί με ένα πιο εντυπωσιακό χρώμα όπως πράσινο, μπλε ή μοβ.

Οι ίδιες πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως το Blue titanium και το Natural titanium  δεν θα διατίθενται στην επόμενη σειρά iPhone.

Ηδη θα έχετε  παρατηρήσει το περασμένο φθινόπωρο ότι δεν υπήρχε χρυσό iPhone στη σειρά Pro, για πρώτη φορά από την κυκλοφορία του iPhone X.

Το χρυσό ήταν διαθέσιμος από το iPhone 5S του 2013 έως το iPhone 8 του 2017 και στη συνέχεια από το iPhone XS του 2018 στο iPhone 14 Pro του 2022. Ως αποτέλεσμα, η επανεισαγωγή μιας χρυσής απόχρωσης με το iPhone 16 Pro φαίνεται πολύ πιθανή.

Δύο νέα χρώματα

Ενα  λοιπόν από τα νέα χρώματα που θα έχει το iPhone 16 θα είναι το Desert Titanium. Η Apple είχε αρκετές ροζ χρυσές αποχρώσεις στο παρελθόν και ίσως το Desert Titanium να έχει μια χρυσή λάμψη.

Το δεύτερο χρώμα θα είναι το γκρι, το οποίο μπορεί να είναι μια εκδοχή του Natural titanium που έχουμε δει στη σειρά iPhone 15 Pro.

Το white titanium είναι πανέμορφο και όπως λένε οι φήμες θα παραμείνει, αλλά φαίνεται ότι και σε αυτό η Apple θα αλλάξει λίγο την χρωματική απόχρωση.

Και τέλος, υπάρχει το space black, το οποίο θα αντικαταστήσει την τρέχουσα μαύρη επιλογή. Το space black είναι μια από τις αγαπημένες αποχρώσεις της Apple και ίσως να είναι το αιώνιο best seller. Αλλωστε όλα τα iPhone 15 κυκλοφορούν σε αυτή την χρωματική επιλογή.  Αλλά το όνομα υποδηλώνει ότι θα είναι μια πιο σκούρα απόχρωση του μαύρου, ή ίσως μια οπτική ψευδαίσθηση που δημιουργείται από ένα διαφορετικό επίπεδο λάμψης σε αυτό.

Μέχρι την κυκλοφορία του νέου iPhone μπορείτε να βρείτε όποιο smartphone θέλετε στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει σε σας, πληρώνοντας σε έως 60 άτοκες δόσεις.

Οποιο και αν διαλέξετε θα φτάσει στην ώρα του στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024