Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: «Έπρεπε να πηδήξω από το παράθυρο – Ήταν ο μόνος τρόπος να γλιτώσω από τον σύντροφό μου» λέει η 47χρονη

Πάτρα: «Έπρεπε να πηδήξω από το παράθυρο – Ήταν ο μόνος τρόπος να γλιτώσω από τον σύντροφό μου» λέει η 47χρονη

«Με χτύπαγε, να πηδήξω από το παράθυρο, ήταν ο μόνος τρόπος να φύγω, καθώς εκείνος κάλυπτε την πόρτα»

Ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάσει το σπίτι της συντρόφου του σε απόσταση 100 μέτρων αφέθηκε ο 42χρονος άνδρας για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα.

Η 47χρονη γυναίκα βρέθηκε κάποια στιγμή έξω από το Δικαστήριο, όμως δήλωνε ότι δεν θέλει να καταθέσει και αφήνει την Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα. Το Δικαστήριο όρισε νέα δικάσιμο για τις 18 Απριλίου.

Σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, η γυναίκα ανέφερε, για τις στιγμές που έζησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής πως «κοιμόμουν, ήρθε και με ξύπνησε στις 3 τη νύχτα. Άρχισε να με χτυπάει και να ζητάει διάφορα πράγματα. Αναγκάστηκα, επειδή πέταγε έπιπλα και με χτύπαγε, να πηδήξω από το παράθυρο, ήταν ο μόνος τρόπος να φύγω, καθώς εκείνος κάλυπτε την πόρτα και το άλλο παράθυρο. Ήταν από κάτω μια κοπελίτσα και με βοήθησε».

Τι ισχυρίστηκε ο δράστης

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου δήλωσε πως ο πελάτης του ήταν το θύμα της ιστορίας και ότι εκείνη τον χτύπησε και πώς η διαφωνία του ήταν για κάτι χρήματα που του όφειλε αλλά και την κάρτα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που είναι και το μοναδικό του εισόδημα και την οποία, κατά τον ισχυρισμό του, την είχε πάρει η 47χρονη.

«Την έπιασα από το σώμα της για να σταματήσει να με χτυπάει και την άφησα πάνω στο κρεβάτι. Το σημάδι που έχω στο πρόσωπο είναι από αυτή και πολλά άλλα», είπε ο ίδιος ο 42χρονος, μιλώντας σε δημοσιογράφους στα δικαστήρια.

«Τρώω ξύλο πάρα πολύ καιρό. Δύο φορές την σταμάτησα να με χτυπάει και μου έκανε μήνυση χωρίς λόγο. Όλα μου τα λεφτά της τα έχω δώσει και όλες μου τις κάρτες. Όλα μου τα ρούχα τα έχει η ίδια και κάνει ότι γουστάρει. Με πέταξε έξω από το σπίτι, δήθεν ότι την χτύπησα. Δεν την έχω χτυπήσει ποτέ», συμπλήρωσε.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024