Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: «Εκείνη με χτύπησε, μου χρωστάει λεφτά» - Κρατείται ο σύντροφος της γυναίκας που πήδηξε από το παράθυρο

Πάτρα: «Εκείνη με χτύπησε, μου χρωστάει λεφτά» – Κρατείται ο σύντροφος της γυναίκας που πήδηξε από το παράθυρο

Την απείλησε λεκτικά, προσπάθησε να την πνίξει - Στον εισαγγελέα ο δράστης της βάναυσης επίθεσης - Δείτε τη στιγμή που η 47χρονη διαφεύγει πηδώντας από το παράθυρο, γείτονες της προσέφεραν καταφύγιο

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (06/04) ο δράστης του σοβαρού επεισοδίου ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια του οποία μία γυναίκα αναγκάστηκε να πηδήξει ξυπόλητη από το παράθυρο του ημιόροφου διαμερίσματος όπου διέμενε για να γλιτώσει από την μανία του. Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα και έως τότε κρατείται.

Φώναζε, έβριζε, πετούσε έπιπλα πάνω της – Όλα συνέβησαν για 150 ευρώ

Υπενθυμίζεται πως η 47χρονη γυναίκα, θύμα ενδοοικογενειακής βίας, έζησε έναν εφιάλτη όταν ο σύντροφός της πήγε στο σπίτι όπου διέμενε επίτ η οδού Ασημάκη Φωτήλα στην Πάτρα τα ξημερώματα της Παρασκευής και ξεκίνησε να την χτυπά και να την βρίζει χυδαία, διότι όπως ισχυρίστηκε της ζητούσε χρήματα (150 ευρώ) τα οποία είχε ξοδέψει στο super market.

Μάλιστα, όπως περιγράφουν οι γείτονες και όπως ακούγεται ξεκάθαρα και στο βίντεο, ο δράστης της επίθεσης φώναζε, έβριζε και πετούσε επίπλα, τα οποία δεν αποκλείεται να είχαν στόχο την ίδια τη 47χρονη, που πιθανόν να οδηγούσαν στον σοβαρό τραυματισμό της.

Σώθηκε πηδώντας από το παράθυρο

Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι μέσα στη νύχτα. Οι φωνές συνεχίζονταν και τελικά η γυναίκα για να σωθεί, πήδηξε από το παράθυρό της στο πεζοδρόμιο, όπου έντρομοι γείτονες της προσέφεραν καταφύγιο μέχρι να φτάσει η Αστυνομία. Επί τόπου έφθασαν περιπολικά και οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη ο οποίος ωστόσο είχε προλάβει να φύγει.

Η στιγμή που η 47χρονη πηδά από το παράθυρο για να γλιτώσει

Λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό περιστατικό, το πρωί της Παρασκευής, η γυναίκα επέστρεψε σπίτι της συνοδεία Αστυνομίας, η οποία συνέλαβε τον δράστη και τον οδήγησε στο αυτόφωρο, ενώ του απαγορεύτηκε να πλησιάσει ξανά το σπίτι της γυναίκας.

Παρά την καταδικαστική απόφαση όμως, ο δράστης επέστρεψε στο σπίτι της, προκαλώντας και πάλι επεισόδιο, επιμένοντας να ζητά χρήματα.

Απτόητος ο δράστης – Όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε ως προς τις υποδείξεις των αστυνομικών, αλλά επέστρεψε ξανά για την 47χρονη και τα 150 ευρώ που του χρωστούσε

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία και τη δεύτερη φορά ο πρώην σύντροφος της 47χρονης την απείλησε λεκτικά και την έπιασε από τον λαιμό.

Σύμφωνα με το flamis.gr, ο άνδρας μίλησε στις κάμερες και ισχυρίστηκε ότι δεν την χτύπησε αντίθετα υποστήριξε ότι εκείνη ήταν που τον χτύπησε και ότι του χρωστούσε χρήματα.

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Β΄Αστυνομικό Τμήμα Πατρών όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη τόσο για ενδοοικογενειακή βία, όσο και για παράβαση δικαστικής απόφασης.

Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για ενδοοικογενειακή βία και παραβίαση δικαστικών αποφάσεων.

Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα, γυναίκα μετέβη στο Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, όπου κατήγγειλε τον σύνοικο της, ημεδαπό άνδρα, για πρόκληση ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, ενώ στη συνέχεια το θύμα μετέβη στην οικία της συνοδεία αστυνομικών προκειμένου να εξασφαλιστεί η προάσπιση της σωματικής της ακεραιότητας.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης αυτόφωρης διαδικασίας και συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ενώ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, παραπέμφθηκε σε δικάσιμο και αφού του επεβλήθησαν περιοριστικοί όροι μη προσέγγισης του θύματος αφέθηκε ελεύθερος.

Την ίδια ημέρα το μεσημέρι, ο κατηγορούμενος μετέβη εκ νέου στην οικία της καταγγέλλουσας, παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, την απείλησε λεκτικά και της άσκησε σωματική βία, πιάνοντας την από τον λαιμό.

Η παθούσα κατήγγειλε στο Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, τις σε βάρος της πράξεις (ενδοοικογενειακή παράνομη βία, απειλή και παραβίαση δικαστικής απόφασης) ενώ στο πλαίσιο της άμεσης διαχείρισης του περιστατικού, διενεργήθηκαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την εκ νέου σύλληψη του κατηγορούμενου στην Πάτρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024