Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: «Τρώω ξύλο πολύ καιρό» - Τι ισχυρίζεται ο σύντροφος της 47χρονης που πήδηξε από παράθυρο

Πάτρα: «Τρώω ξύλο πολύ καιρό» – Τι ισχυρίζεται ο σύντροφος της 47χρονης που πήδηξε από παράθυρο

«Την έπιασα από το σώμα της για να σταματήσει να με χτυπάει και την άφησα πάνω στο κρεβάτι. Το σημάδι που έχω στο πρόσωπο είναι από αυτή και πολλά άλλα», είπε.

Σε απίστευτες δηλώσεις προχώρησε ο 42χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 47χρονης συντρόφου του στην Πάτρα, η οποία, μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής πήδηξε από το παράθυρο διαμερίσματος που διέμενε, για να γλιτώσει από την οργή του.

Ο 42χρονος κάνοντας δηλώσεις σε δημοσιογράφος βάζει τον εαυτό του στη θέση του… θύματος κατηγορώντας τη σύζυγό του για ξυλοδαρμό. ισχυριζόμενος ότι έχει πέσει αρκετές φορές θύμα ξυλοδαρμού από εκείνη.

«Την έπιασα από το σώμα της για να σταματήσει να με χτυπάει και την άφησα πάνω στο κρεβάτι. Το σημάδι που έχω στο πρόσωπο είναι από αυτή και πολλά άλλα», είπε αρχικά.

«Τρώω ξύλο πάρα πολύ καιρό. Δύο φορές την σταμάτησα να με χτυπάει και μου έκανε μήνυση χωρίς λόγο. Όλα μου τα λεφτά της τα έχω δώσει και όλες μου τις κάρτες. Όλα μου τα ρούχα τα έχει η ίδια και κάνει ότι γουστάρει. Με πέταξε έξω από το σπίτι, δήθεν ότι την χτύπησα. Δεν την έχω χτυπήσει ποτέ», συμπλήρωσε.

Στα δικαστήρια ο 42χρονος

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε σήμερα ο 42χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε τη σύντροφό του στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής μία 47χρονη γυναίκα πήδηξε από τον πρώτο όροφο για να γλιτώσει από τον σύζυγό της που την κακοποιούσε.

Ο σύζυγός της σε καυγά που είχαν χτύπησε την γυναίκα και η ίδια, αφού πέταξε τα πράγματά της από το παράθυρο. πήδηξε στον δρόμο.

Αμέσως κινήθηκε η αστυνομία προς αναζήτηση του δράστη, όπου μετά από ώρες τον συνέλαβαν. Μεταφέρθηκε στα κρατητήρια και στην συνέχεια μέσω της διαδικασίας του αυτοφώρου πέρασε δικαστήριο και με δικαστική απόφαση απαγορεύτηκε η είσοδος στο σπίτι στον δράστη.

Ωστόσο το μεσημέρι της Παρασκευής ο δράστης εμφανίστηκε στο σπίτι βρίζοντας και επιχειρώντας πάλι να χτυπήσει την γυναίκα, με την αστυνομία και πάλι να τον συλλαμβάνει.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024