Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Έδειξε πανικό κουνώντας το δάχτυλο - Οι πολιτές τον έχουν καταλάβει

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Έδειξε πανικό κουνώντας το δάχτυλο – Οι πολιτές τον έχουν καταλάβει

«Οι πολίτες έχουν πλέον καταλάβει ποιος είναι ο κ. Μητσοτάκης και θα του το δείξουν ξεκάθαρα στις κάλπες των ευρωεκλογών», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για την ομιλία του πρωθυπουργού

Βολές στον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για τη σημερινή ομιλία που έκλεισε το 15ο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωσή του, «ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε ξανά πανικό κουνώντας το δάχτυλο στην Αξιωματική Αντιπολίτευση. Ο πρωθυπουργός της ακρίβειας, των μεγάλων σκανδάλων, της αδιαφάνειας και των υποκλοπών, ο πρωθυπουργός της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών, κατέφυγε και σήμερα στην προσφιλή του τακτική: στην κατασυκοφάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον οποίο κατηγόρησε για μια ακόμη φορά για λαϊκισμό».

«Οι πολίτες έχουν πλέον καταλάβει ποιος είναι ο κ. Μητσοτάκης και θα του το δείξουν ξεκάθαρα στις κάλπες των ευρωεκλογών»

Ακολούθως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει πως «έφτασε μάλιστα στο σημείο να θυμηθεί τις συγκεντρώσεις που γίνονταν στο Σύνταγμα από πολίτες εξαιτίας της χρεοκοπίας στην οποία οδήγησε τη χώρα η ΝΔ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ανεπάρκεια της κυβέρνησής του».

Καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία υπογραμμίζει πως «ας γνωρίζει ότι όσο κι αν επιστρατεύει τους Ευρωπαίους φίλους του στην προσπάθειά του να απαξιώσει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και την περίοδο διακυβέρνησής του οι πολίτες έχουν πλέον καταλάβει ποιος είναι ο κ. Μητσοτάκης και θα του το δείξουν ξεκάθαρα στις κάλπες των ευρωεκλογών».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024