Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Αλαζονικός, ψευδόμενος και αμήχανος, ο Μητσοτάκης κήρυξε την αρχή του τέλους του
15th Conference of New Democracy party, at Zappeion Mansion, Athens, on April 5, 2024 / 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, στο Ζάππειο, Αθήνα, στις 5 Απριλίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαζονικός, ψευδόμενος και αμήχανος, ο Μητσοτάκης κήρυξε την αρχή του τέλους του

«Ο αρχηγός της ΝΔ περιέγραψε μια ειδυλλιακή χώρα, στην οποία προφανώς ζει μόνο ο ίδιος και οι 'φίλοι' του», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα είπε από το βήμα του 15ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός «κήρυξε απόψε την αρχή του τέλους του».

«Τα συγχαρητήριά μας στην Νέα Δημοκρατία για τα πεντηκοστά της γενέθλια, αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ρεσιτάλ ειλικρίνειας», σημειώνει ειρωνικά η Κουμουνδούρου στην ανακοίνωσή της.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «από το βήμα του συνεδρίου του κόμματός του, ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι αυτός και η κυβέρνησή του είναι πολιτικά ασταθείς. Γι’ αυτό και παρακαλούσε συνεχώς για σταθερότητα, μη μπορώντας να κρύψει την προεκλογική του ανασφάλεια».

«Αλαζονικός, ψευδόμενος και αμήχανος απέναντι σε ένα παγωμένο ακροατήριο»

«Ο αρχηγός της ΝΔ περιέγραψε μια ειδυλλιακή χώρα, στην οποία προφανώς ζει μόνο ο ίδιος και οι ‘φίλοι’ του. Τη διάλυση της δημόσιας Υγείας και Παιδείας, τις βάφτισε ως ‘μεταρρυθμίσεις’, ενώ δεν τόλμησε να ψελλίσει ούτε μισή λέξη σχετικά με τις ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών, ακολουθώντας την τακτική του μπαζώματος, την οποία γνωρίζει άριστα, άλλωστε», προσθέτει.

Για να υπογραμμίσει πως «η διολίσθησή του έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει ‘εισαγόμενο’ έναν απόδημο Έλληνα, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης», σχολιάζοντας τα όσα είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη ο πρωθυπουργός.

«Αλαζονικός, ψευδόμενος και αμήχανος απέναντι σε ένα καταφανώς παγωμένο ακροατήριο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κήρυξε απόψε την αρχή του τέλους του», σημειώνει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024