Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερτ Κομπέιν: Οι φωτογραφίες και το μήνυμα της κόρης του για τα 30 χρόνια από τον θάνατό του

Κερτ Κομπέιν: Οι φωτογραφίες και το μήνυμα της κόρης του για τα 30 χρόνια από τον θάνατό του

Η 31χρονη πια σήμερα, ήταν μόλις 20 μηνών όταν ο θρύλος της μουσικής σκηνής έβαλε τέλος στη ζωή του το 1994.

Η κόρη του Κερτ Κομπέιν, Φράνσις Μπιν Κομπέιν, έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση, μαζί με μια σειρά από υπέροχες φωτογραφίες για την 30ή επέτειο του θανάτου του πατέρα της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Τα τελευταία 30 χρόνια οι ιδέες μου γύρω από την απώλεια βρίσκονται σε μια συνεχή κατάσταση μεταμόρφωσης. Το μεγαλύτερο μάθημα που έμαθα μέσα από το πένθος για σχεδόν όσο καιρό έχω συνείδηση, είναι ότι εξυπηρετεί έναν σκοπό.

Η δυαδικότητα της ζωής & του θανάτου, του πόνου & της χαράς, του γιν & του γιανγκ, πρέπει να υπάρχει η μία δίπλα στην άλλη, αλλιώς τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε νόημα».

Ο Κερτ Κομπέιν και η κόρη του

Μακάρι να είχα γνωρίσει τον μπαμπά μου

«Μακάρι να ήξερα τον ρυθμό της φωνής του, πώς του άρεσε ο καφές του ή πώς ένιωθε να τον σκεπάζουν μετά από ένα παραμύθι. Πάντα αναρωτιόμουν αν θα έπιανε μαζί μου γυρίνους κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιριών της Ουάσινγκτον ή αν μύριζε Camel Lights & strawberry nesquik (τα αγαπημένα του, όπως μου είπαν).

Αλλά υπάρχει επίσης βαθιά σοφία να είσαι σε μια ταχεία πορεία για να καταλάβεις πόσο πολύτιμη είναι η ζωή. Μου χάρισε ένα μάθημα για το θάνατο που μπορεί να έρθει μόνο μέσα από τη ΖΩΗ της εμπειρίας του να χάνεις κάποιον. Είναι το δώρο του να ξέρουμε με βεβαιότητα, όταν αγαπάμε τον εαυτό μας & τους γύρω μας με συμπόνια, με διαφάνεια, με χάρη, τόσο πιο ουσιαστικός γίνεται εγγενώς ο χρόνος μας εδώ».

Ο Κερτ μου έγραψε ένα γράμμα πριν γεννηθώ

Η Φράνσις ολοκλήρωσε την ανάρτησή της, κάνοντας σε όλους γνωστό ένα ένα ιδιαίτερο μήνυμα που της έδωσε ο πατέρας της: «Ο Κερτ μου έγραψε ένα γράμμα πριν γεννηθώ. Η τελευταία γραμμή του γράφει: «Όπου κι αν πας ή όπου κι αν πάω, θα είμαι πάντα μαζί σου». Κράτησε αυτή την υπόσχεση γιατί είναι παρών με τόσους πολλούς τρόπους. Είτε ακούγοντας ένα τραγούδι είτε μέσα από τα χέρια που μοιραζόμαστε, εκείνες τις στιγμές περνάω λίγο χρόνο με τον μπαμπά μου & νιώθω ότι είναι υπερβατικός».

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024