Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη Βρετανία: Σκότωσε την σύζυγό του, την τεμάχισε σε 200 κομμάτια και την πέταξε σε ποτάμι

Μεγάλη Βρετανία: Σκότωσε την σύζυγό του, την τεμάχισε σε 200 κομμάτια και την πέταξε σε ποτάμι

Μετά τη δολοφονία της συζύγου του, έψαξε στο διαδίκτυο με ερωτήσεις όπως «Τι επιδόματα παίρνω αν η γυναίκα μου έχει πεθάνει»

Ένα «σατανικό τέρας» μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του και στη συνέχεια έκοψε το σώμα της σε περισσότερα από 200 κομμάτια πριν πετάξει τα κομμάτια από το πτώμα της σε ένα ποτάμι.

Τα μέλη του σώματος της Χόλι Μπράμλεϊ βρέθηκαν στον ποταμό Witham τον Μάρτιο του 2023.

Ο Νίκολας Μέτσον, 28 ετών, από το Shuttleworth House του Lincoln, παραδέχτηκε τη δολοφονία της και δεν έδωσε ποτέ λόγο για το πώς και γιατί σκότωσε τη σύζυγό του, σύμφωνα με το BBC.

Τα λείψανα της 26χρονης Χόλι Μπράμλεϊ βρέθηκαν τελικά οκτώ ημέρες μετά την τελευταία φορά που την είδαν.

Το δικαστήριο ενημερώθηκε ότι ο Νίκολας Μέτσον είχε ιστορικό κακοποίησης ζώων και η Daily Mail αποκαλύπτει ότι ο σαδιστής δολοφόνος είχε τιμωρήσει προηγουμένως τη γυναίκα του σκοτώνοντας τα κατοικίδιά τους με φρικιαστικό τρόπο.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2021, αλλά ήταν στα πρόθυρα του χωρισμού όταν ο Μέτσον πραγματοποίησε τη δολοφονία, άκουσε το δικαστήριο.

Η άτυχη κοπέλα είχε παντρευτεί ένα τέρας

Έβαλε το κουτάβι στο πλυντήριο

Σύμφωνα πάντα με την Daily Mail, ο άνδρας έβαλε το κουτάβι της 26χρονης στο πλυντήριο, αφήνοντας την γυναίκα του να ανακαλύψει το νεκρό σκυλί μέσα με τον κάδο ακόμα να γυρίζει.

Η 26χρονη είχε εκμυστηρευτεί ότι ο σύντροφός της είχε σκοτώσει τα χάμστερ της βάζοντάς τα σε μπλέντερ και φούρνο μικροκυμάτων, ενώ κάποια στιγμή είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα με τα κουνέλια της για ξεφύγει από τη μανία του.

«Τι επιδόματα παίρνω αν η γυναίκα μου έχει πεθάνει»

Μετά τη δολοφονία της συζύγου του, ο Νίκολας Μέτσον απέσυρε 50 λίρες από τον τραπεζικό της λογαριασμό και έψαξε στο διαδίκτυο με ερωτήσεις όπως «Τι επιδόματα παίρνω αν η γυναίκα μου έχει πεθάνει» και «Μπορεί κάποιος να με στοιχειώσει αφού πεθάνει».

Ο δολοφόνος

Το υλικό από κάμερες ασφαλείας που παίχτηκε στο δικαστήριο έδειξε ότι η γυναίκα  εθεάθη τελευταία φορά ζωντανή να επιστρέφει στο διαμέρισμά της στις 17 Μαρτίου.

Περαιτέρω υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης έδειξε τον Metson να φοράει ένα σακίδιο και να χρησιμοποιεί το ασανσέρ του διαμερίσματος για να μεταφέρει τσάντες από τον 14ο όροφο στο ισόγειο τις πρώτες πρωινές ώρες της 25ης Μαρτίου.

Η μητέρα της 26χρονης, Ανέτ Μπράμλεϊ, διάβασε μια συγκινητική δήλωση στο δικαστήριο, χαρακτηρίζοντας τον Μέτσον ως «σατανικό τέρας» που καταδίκασε την οικογένεια σε «ισόβια κάθειρξη θλίψης».

Η κυρία Μπράμλεϊ είπε ότι η ελεγκτική και καταναγκαστική συμπεριφορά του Μέτσον είχε επίσης στερήσει από την οικογένεια τη δυνατότητα να έχει επαφή με την Χόλι τα τελευταία χρόνια.

Πώς ανακαλύφθηκε το πτώμα

Στις 6μμ στις 25 Μαρτίου, ένας πολίτης παρατήρησε αρκετές πλαστικές σακούλες στον ποταμό Witham στο Bassingham, ένα χωριό 16 χιλιόμετρα μακριά, και άνοιξε μια από τις σακούλες. Μέσα υπήρχε ένα κομμένο χέρι.

Οι δύτες της αστυνομίας ανέσυραν 224 λείψανα του σώματος της 26χρονης από τις σακούλες, συμπεριλαμβανομένου του κεφαλιού της το οποίο είχε ξυρίσει.

Χρειάστηκαν πάνω από 13 ώρες για να ολοκληρώσει την νεκροψία ο ιατροδικαστής, αλλά ο τεμαχισμός ήταν τόσο εκτεταμένος που τελικά δεν μπόρεσε να διαπιστώσει το ακριβές αίτιο θανάτου.

Ο εισαγγελέας είπε «το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι ο Μέτσον δολοφόνησε την Χόλι στην κρεβατοκάμαρα, διαμέλισε το σώμα της στην μπανιέρα και στη συνέχεια αποθήκευσε τα μέλη στο ντουλάπι της κουζίνας, πριν βάλει τα λείψανά της σε σακούλες».

Το δικαστήριο ενημερώθηκε ότι ο Μέτσον είχε στρατολογήσει τον φίλο του από το σχολείο, Τζόσουα Χάνκοκ, επίσης 28 ετών, για να τον βοηθήσει να ξεφορτωθεί την τεμαχισμένη σορό της Χόλι Μπράμλεϊ.

Την επόμενη μέρα, 26 Μαρτίου, ένα μήνυμα στο τηλέφωνο του Χάνκοκ ανέφερε «μόλις πήρα 50 λίρες για να ξεφορτωθώ ένα πτώμα».

Ο Μέτσον και ο Χάνκοκ θα δικαστούν την Δευτέρα.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024