Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Ο 39χρονος παρακολούθησε ψυχρός κι ανέκφραστος την κηδεία της συντρόφου του από το κελί του

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Ο 39χρονος παρακολούθησε ψυχρός κι ανέκφραστος την κηδεία της συντρόφου του από το κελί του

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσουν σήμερα, Σάββατο για να απολογηθούν οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για τη γυναικοκτονία της 41 ετών εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

Ψυχρός και ανέκφραστος ο 39χρονος παρακολούθησε από το κελί του την κηδεία της συντρόφου του από τη Θεσσαλονίκη, της 41χρονης Γεωργίας που ήταν έγκυος. Ο ίδιος κατηγορείται για τη δολοφονία της μαζί με έναν 34χρονο φίλο του.

Η μητέρα του 39χρονου συντρόφου της εγκύου από τη Θεσσαλονίκη, επικοινώνησε τελευταία φορά με τον γιο της την ημέρα της δολοφονίας. Του έστειλε μήνυμα, όμως δεν πήρε απάντηση. Γνώριζε για τη Γεωργία, της έλεγε ότι την αγαπά, όμως δεν της είχε πει τίποτα για την εγκυμοσύνη της.

Η σορός της 41χρονης βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας επτά 24ωρα μετά την εξαφάνισή της

«Μια μεγάλη συγγνώμη – που δε χωράει συγγνώμη αυτή τη στιγμή – σε εκείνη τη μάνα και σε εκείνο το 13χρονο κοριτσάκι που το άφησε ορφανό χωρίς μάνα και τη μάνα χωρίς παιδί… Δεν μπορώ να το διανοηθώ, δεν μπορώ… Επειδή είμαι μάνα δεν ξέρω κι αν τα συλλυπητήρια είναι αρκετά σε αυτή τη μητέρα ή σε αυτό το παιδάκι. Ειλικρινά συμπάσχω μαζί τους. Δεν είμαι κι εγώ σε καλή κατάσταση. Να γεννήσω ένα τέρας; Δεν υπάρχει δικαιολογία γι’ αυτό», δήλωσε στο STAR.

Απολογούνται σήμερα οι κατηγορούμενοι

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσουν σήμερα, Σάββατο για να απολογηθούν οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για τη γυναικοκτονία της 41 ετών εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον 39χρονο σύντροφό της και τον 34χρονο φίλο του, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία (όλες σε βαθμό κακουργήματος και κατά συναυτουργία), όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Εξεταζόμενοι προανακριτικά από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο πρώτος αρνήθηκε τις κατηγορίες και επιφυλάχθηκε για περαιτέρω διευκρινήσεις στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή, ενώ ο δεύτερος φέρεται να αποδέχθηκε μόνο τη συμμετοχή του στη ληστεία.

Η σορός της 41χρονης βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε θαμνώδη δασική έκταση κοντά στο Μονοπήγαδο, έξω από τη Θεσσαλονίκη, επτά 24ωρα μετά την εξαφάνισή της.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024