Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο γιος του Sean «Diddy» Combs κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Ο γιος του Sean «Diddy» Combs κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Η μήνυση κατηγορεί τον 26χρονο Christian «King» Combs για επίθεση στο γιοτ που είχε ναυλώσει ο πατέρας του και μεγιστάνας της μουσικής, τον Δεκέμβριο του 2022.

Ο μεγιστάνας της μουσικής Sean «Diddy» Combs και ο 26χρονος γιος του Christian «King» Combs κατονομάζονται αμφότεροι σε μήνυση που κατηγορεί τον νεότερο άνδρα για σεξουαλική επίθεση επί σκάφους τον Δεκέμβριο του 2022.

Η αγωγή, που κατατέθηκε στο ανώτερο δικαστήριο του Λος Άντζελες την Πέμπτη και την οποία ανέφερε πρώτο το περιοδικό Rolling Stone, κατηγορεί τον νεότερο Combs για επίθεση, σωματική βλάβη, σεξουαλική επίθεση και σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας.

Ο ηλικιωμένος Combs, ο οποίος αντιμετωπίζει αρκετές αγωγές για σεξουαλική κακοποίηση και πρόσφατα έγινε αντικείμενο ομοσπονδιακών επιδρομών στο πλαίσιο έρευνας για σεξουαλική διακίνηση, κατηγορείται για συνέργεια και υποκίνηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο 

Εργαζόμενοι στο σεξ

Η 31σέλιδη καταγγελία εκ μέρους της 25χρονης Grace O’Marcaigh περιγράφει τα γεγονότα που συνέβησαν στο γιοτ που είχε ναυλώσει ο Sean Combs για ένα οικογενειακό ταξίδι στον Άγιο Μαρτίνο τον Δεκέμβριο του 2022. Το ταξίδι «πουλήθηκε ως μια ανάλαφρη οικογενειακή εκδρομή», αλλά, σύμφωνα με την αγωγή, μετατράπηκε σε «ηδονιστικό περιβάλλον», με εργαζόμενους στο σεξ και άλλες διασημότητες που είχαν έρθει στο σκάφος.

Η O’Marcaigh, η οποία εργαζόταν στο μπαρ και ως καμαριέρα του σκάφους, ισχυρίζεται ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Δεκεμβρίου, ο Christian Combs την πίεσε να πιει ένα σφηνάκι τεκίλας που «γρήγορα υποψιάστηκε» ότι ήταν εμπλουτισμένο με ναρκωτικά. Ο Combs φέρεται να την εμπόδισε να φύγει και την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ.

Η μήνυση ισχυρίζεται επίσης ότι ένα βίντεο με τον νεότερο Combs να χουφτώνει και να φιλάει την O’Marcaigh βιντεοσκοπήθηκε από τον Rodney «Lil Rod» Jones, έναν μουσικό παραγωγό, ο οποίος κατέθεσε μήνυση κι αυτός εναντίον του μεγαλύτερου Combs τον Ιανουάριο, ισχυριζόμενος σεξουαλική επίθεση και εξαναγκασμό του να προσλάβει εργάτες του σεξ. Η καταγγελία περιλαμβάνει επίσης φωτογραφίες με μελανιές στο μπράτσο της O’Marcaigh, όπου ο Christian Combs φέρεται να την άρπαξε.

Το ταξίδι «πουλήθηκε ως μια ανάλαφρη οικογενειακή εκδρομή», αλλά, σύμφωνα με την αγωγή, μετατράπηκε σε «ηδονιστικό περιβάλλον», με εργαζόμενους στο σεξ και άλλες διασημότητες που είχαν έρθει στο σκάφος

Κι άλλη μήνυση από καλεσμένο στο σκάφος

Η O’Marcaigh ισχυρίζεται ότι δραπέτευσε από τον Christian Combs όταν ένας συνάδελφός της, υπάλληλος του γιοτ, την αναζήτησε σκόπιμα επειδή είχε λείψει πολύ καιρό. Σύμφωνα με την αγωγή, ενημέρωσε τον καπετάνιο του σκάφους για το τι είχε συμβεί, αλλά το περιστατικό δεν διερευνήθηκε. Η O’Marcaigh πιστεύει ότι αυτό συνέβη επειδή ο Sean Combs πλήρωσε τον καπετάνιο για να μη γίνουν όλα γνωστά.

Από το υποτιθέμενο περιστατικό, η O’Marcaigh υποφέρει από άγχος, κρίσεις πανικού και έντονο αυτοκτονικό ιδεασμό, σύμφωνα με την αγωγή. Ζητά απροσδιόριστη αποζημίωση.

Ο Aaron Dyer, δικηγόρος και των δύο ανδρών, απέρριψε τη μήνυση σε δήλωσή του ως «άλλη μια άσεμνη και αβάσιμη αξίωση από τον Tyrone Blackburn», τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τις O’Marcaigh και Jones.

«Αυτή η καταγγελία είναι γεμάτη με το ίδιο είδος κατασκευασμένων ψεμάτων και άσχετων γεγονότων που έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε από τον Blackburn», συνεχίζει η δήλωση, σημειώνοντας ότι ένας ομοσπονδιακός δικαστής στη Νέα Υόρκη επέκρινε τον Blackburn για «αθέμιτη [κατάθεση] υποθέσεων σε ομοσπονδιακό δικαστήριο για να συγκεντρώσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, να φέρει σε δύσκολη θέση τους κατηγορούμενους με πρόστυχους ισχυρισμούς και να πιέσει τους κατηγορούμενους να συμβιβαστούν γρήγορα». Ο Dyer δήλωσε ότι θα καταθέσει πρόταση για την απόρριψη της αγωγής της O’Marcaigh.

Η O’Marcaigh ισχυρίζεται ότι δραπέτευσε από τον Christian Combs όταν ένας συνάδελφός της, υπάλληλος του γιοτ, την αναζήτησε σκόπιμα επειδή είχε λείψει πολύ καιρό

Σόι πάει τι βασίλειο

Η μήνυση είναι η τελευταία σε μια σειρά νομικών προβλημάτων για τον μεγιστάνα της μουσικής με μεγάλη επιρροή, ο οποίος μόλις πέρυσι εμφανίστηκε με τον γιο του Christian στα MTV Video Music Awards, καθώς έλαβε το βραβείο παγκόσμιου εμβλήματος στο πλαίσιο μιας μακρόχρονης μουσικής επιστροφής.

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, ο Sean Combs συμβιβάστηκε σε μια αγωγή με τη μακροχρόνια πρώην σύντροφό του Cassie, μια μέρα μετά την εκρηκτική καταγγελία της τραγουδίστριας που περιέγραφε λεπτομερώς χρόνια υποτιθέμενων βιασμών, σωματικής κακοποίησης και σεξουαλικής διακίνησης από τον ράπερ. Μια ξεχωριστή αγωγή κατηγόρησε τον Combs και άλλους δύο άνδρες για ομαδικό βιασμό το 2003, όταν η ανώνυμη ενάγουσα ήταν 17 ετών.

Και στα τέλη Μαρτίου, ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι της εσωτερικής ασφάλειας και άλλοι αξιωματούχοι των αρχών επιβολής του νόμου πραγματοποίησαν έφοδο στις ιδιοκτησίες του Combs στο Λος Άντζελες, το Μαϊάμι και τη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο έρευνας των ομοσπονδιακών αρχών της Νέας Υόρκης για εμπορία ανθρώπων στο σεξ. Ο Κρίστιαν και ο μεγαλύτερος αδελφός του Τζάστιν συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιδρομής στο Λος Άντζελες, αλλά αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο ομαδικός βιασμός

Ο Sean Combs αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, υποσχόμενος ότι «θα αγωνιστεί για το όνομά μου, την οικογένειά μου και για την αλήθεια» σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στο X.

Οι δικηγόροι του κατέθεσαν αίτηση για την απόρριψη της αγωγής που τον κατηγορεί για ομαδικό βιασμό, λέγοντας ότι «ποτέ δεν συμμετείχε, δεν ήταν μάρτυρας ή δεν ήταν ή είναι επί του παρόντος ενήμερος για οποιοδήποτε παράπτωμα, σεξουαλικό ή άλλο, που σχετίζεται με τον ενάγοντα σε οποιαδήποτε περίσταση».

Μετά τους ισχυρισμούς, ο Combs παραιτήθηκε από πρόεδρος της Revolt, της εταιρείας ψηφιακών μέσων ενημέρωσης που συνίδρυσε το 2013, και το ριάλιτι σόου του στο Hulu ακυρώθηκε.

*Με στοιχεία από theguardian.com

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024