Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέες κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση κατά του Diddy - Όργια με ναρκωτικά και ιερόδουλες

Νέες κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση κατά του Diddy – Όργια με ναρκωτικά και ιερόδουλες

Αντιμέτωπος με μία ακόμα αγωγή για σεξουαλική επίθεση ο μεγιστάνας της μουσικής Sean Diddy Combs.

Στις τρεις γυναίκες που έχουν ήδη μηνύσει τον μεγιστάνα της μουσικής Sean Diddy Combs έρχεται να προστεθεί μια ακόμα καταγγελία σεξουαλικής επίθεσης από τον παραγωγό Rodney «Lil Rod» Jones για σεξουαλική επίθεση.

Ο Rodney «Lil Rod» Jones αναφέρει ότι του δόθηκε εντολή να στρατολογήσει ιερόδουλες και να κάνει σεξ μαζί τους για την ευχαρίστηση του σταρ και πως έχει εκατοντάδες βίντεο που καταγράφουν τη σοβαρή παράνομη δραστηριότητα του Sean Diddy Combs.

Ο Rodney «Lil Rod» Jones συμφώνησε και η ζωή του έχει επηρεαστεί αρνητικά από τότε

Ο μεγιστάνας της μουσικής αντιμετωπίζει ήδη μηνύσεις από τρεις γυναίκες και έχει χάσει πολλές εμπορικές συμφωνίες μετά τις αξιώσεις εναντίον του.

Ο Rodney «Lil Rod» Jones κατονόμασε ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας στην αγωγή των 30 εκατομμυρίων δολαρίων, ισχυριζόμενος πως η Ethiopia Habtemariam απέρριψε τη σεξουαλική επίθεση από τον Sean Diddy Combs, κάνοντας λόγο πως είναι ο τρόπος του να δείξει ότι του αρέσεις.

Ο Sean Diddy Combs αρνείται τις κατηγορίες εναντίον του, χαρακτηρίζοντάς τις άρρωστες, με τον δικηγόρο του να απορρίπτει τους ισχυρισμούς του Rodney «Lil Rod» Jones ως «καθαρή μυθοπλασία».

«Ο Rodney «Lil Rod» Jones δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας ψεύτης που υπέβαλε μήνυση 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Η απερίσκεπτη μαρτυρία του για γεγονότα που είναι καθαρά μυθοπλασία και απλά δεν συνέβησαν δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια διαφανής προσπάθεια να συγκεντρώσει πρωτοσέλιδα.

Έχουμε συντριπτικές, αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι οι ισχυρισμοί του είναι εντελώς ψέματα» υπογραμμίζει ο δικηγόρος του Sean Diddy Combs.

Ο Sean Diddy Combs στρατολόγησε τον Rodney «Lil Rod» Jones τον Αύγουστο του 2022 για την παραγωγή μερικών από τα τραγούδια του R&B άλμπουμ «The Love Album: Off the Grid», το οποίο ήταν υποψήφιο για Grammy μετά την κυκλοφορία του τον Σεπτέμβριο του 2023.

«Ο Rodney «Lil Rod» Jones συμφώνησε και η ζωή του έχει επηρεαστεί αρνητικά από τότε» υποστηρίζεται στην αγωγή.

Για πάνω από έναν χρόνο υπέμεινε αγγίγματα στα σπίτια του Combs στη Φλόριντα, το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη, καθώς και σε ένα νοικιασμένο γιοτ στις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ.

Πάρτι με ναρκωτικά και ιερόδουλες

Ο Combs τον σύστησε στον Cuba Gooding Jr στο γιοτ, όπου ο ηθοποιός φέρεται να άρχισε να «αγγίζει, να ψηλαφίζει και να χαϊδεύει τα πόδια του Jones, τους άνω εσωτερικούς μηρούς του κοντά στη βουβωνική χώρα, την πλάτη του κοντά στους γλουτούς και τους ώμους του».

Ισχυρίζεται επίσης ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από μια ξαδέρφη της κοπέλας του Combs, Yung Miami, και τον ανάγκασε να παρακολουθήσει ένα βίντεο με τον παραγωγό Stevie J να κάνει σεξ με άλλον άντρα.

Ο Jones, όπως υποστηρίζει, έπρεπε να δουλέψει στο μπάνιο του Combs, όπου ο σταρ έκανε ντους γυμνός πίσω από μια γυάλινη πόρτα.

Ισχυρίζεται επίσης ότι ο Combs καυχιόταν πως έχει πυροβολήσει ανθρώπους και απείλησε να προκαλέσει σωματική βλάβη εάν ο Jones δεν συμμορφωνόταν με τις απαιτήσεις του.

Αναφέρει πως ο σταρ παραδέχτηκε ιδιωτικά τη συμμετοχή του σε πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης το 1999, παρά το γεγονός πως αθωώθηκε από τις κατηγορίες για κατοχή όπλων και δωροδοκία.

«Ο Combs κατέστησε σαφές πως έχει τεράστια δύναμη στη μουσική βιομηχανία και στην επιβολή του νόμου» υποστηρίζεται στην αγωγή.

Ο Jones υποστηρίζει επίσης ότι ανήλικα κορίτσια και ιερόδουλες ήταν καλεσμένες στα πάρτι του σταρ και ότι είδε τον Diddy να ρίχνει ναρκωτικά στα ποτά τους.

Ισχυρίζεται επίσης ότι του δόθηκε εντολή να στρατολογήσει εργάτες του σεξ και πως ο ίδιος είχε ναρκωθεί τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους προτού ξυπνήσει γυμνός, ζαλισμένος και μπερδεμένος στο κρεβάτι με τον Combs και δύο εργάτριες του σεξ.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024