Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Με νάρκωσε και με βίασε» - Νέα καταγγελία κατά του Diddy

«Με νάρκωσε και με βίασε» – Νέα καταγγελία κατά του Diddy

Αντιμέτωπος με μια ακόμα σοβαρή καταγγελία για βιασμό ο μεγιστάνας της μουσικής Diddy. Τι υποστηρίζει το θύμα στην καταγγελία του.

Με μια νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση βρίσκεται αντιμέτωπος ο Diddy. Οι κατηγορίες έρχονται λίγες ημέρες μετά τη διευθέτηση του Diddy με την Cassie που τον κατηγόρησε για βιασμό και κακοποίηση.

Στη νέα καταγγελία για το περιστατικό που διαδραματίστηκε πίσω στο 1991, η γυναίκα υποστηρίζει ότι δεν μπορούσε να σταθεί ή να περπατήσει αφού ο Diddy φέρεται να τη νάρκωσε.

Η Joi Dickerson-Neal κατηγορεί τον Diddy, 54, ότι την είχε ναρκώσει και τη βίασε όταν ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο των Συρακουσών το 1991.

Οι δικηγόροι της Joi Dickerson-Neal υποστηρίζουν ότι έπεσε θύμα revenge porn αφού ο μεγιστάνας της μουσικής φέρεται να βιντεοσκόπησε το περιστατικό και να μοιράστηκε το περιεχόμενο με άλλους στη μουσική βιομηχανία.

Ο Diddy από την πλευρά του, σύμφωνα με το People, αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως το θύμα κατασκεύασε την ιστορία.

«Αυτή η μήνυση της τελευταίας στιγμής είναι ένα παράδειγμα του πώς ένας καλοπροαίρετος νόμος μπορεί να ανατραπεί. Η ιστορία της Joi Dickerson-Neal είναι κατασκευασμένη και μη αξιόπιστη.

Ο Diddy δεν της επιτέθηκε ποτέ και εμπλέκει εταιρείες που δεν υπήρχαν. Αυτή είναι μια υπόθεση αρπαγής χρημάτων και τίποτα περισσότερο» έγραψε ο εκπρόσωπος του ράπερ σε δήλωσή του στο People.

Το revenge porn

Σύμφωνα με την καταγγελία, η Joi Dickerson-Neal γνώριζε τον μεγιστάνα της μουσικής μέσω κοινών φίλων και εμφανιζόταν μαζί του σε ένα μουσικό βίντεο.

Ο δικηγόρος της Joi Dickerson-Neal, Jonathan Goldhirsh, σημείωσε σε δελτίο Τύπου στο People πως το θύμα είχε ακούσει για την υποτιθέμενη «κακομεταχείριση γυναικών» από τον Diddy τη στιγμή που τον συνάντησε και ήταν προσεκτικό μαζί του.

Όταν βγήκαν ραντεβού, η Joi Dickerson-Neal σημείωσε ότι συμφώνησε «απρόθυμα» και υποστηρίζει ότι ναρκώθηκε αφού άφησε το ποτό της στο τραπέζι με τον Diddy και σύντομα δεν μπορούσε να σταθεί ανεξάρτητα ή να περπατήσει.

Μέρες αργότερα ένας φίλος της αποκάλυψε ότι είχε δει το sex tape μαζί με άλλους άντρες, με την Joi Dickerson-Neal να ρωτά πόσοι άλλοι το είδαν και εκείνος να της απαντά όλοι.

Η Joi Dickerson-Neal ισχυρίζεται πως η επίθεση οδήγησε σε πτώση της ψυχικής της υγείας, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει το κολέγιο και να μην πάρει ποτέ το πτυχίο της.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024