Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο διπλός βιασμός - Νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση κατά του Diddy

Ο διπλός βιασμός – Νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση κατά του Diddy

Η μία μετά την άλλη οι καταγγελίες σε βάρος του μεγιστάνα της μουσικής Diddy. Μια ακόμα γυναίκα βγαίνει μπροστά και μιλά για ένα περιστατικό πριν από περισσότερα από 30 χρόνια.

Μετά τους σοκαριστικούς ισχυρισμούς της Cassie και της Joi Dickerson-Neal, μια τρίτη γυναίκα κατηγορεί τον Sean «Diddy» Combs για σεξουαλική επίθεση σύμφωνα με μήνυση που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας της Νέας Υόρκης.

Μια γυναίκα, σύμφωνα με το έγγραφο που περιήλθε στο περιοδικό People, κατηγορεί τον μεγιστάνα της μουσικής Diddy και τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό Aaron Hall ότι βίασαν εναλλάξ την ίδια και μια φίλη της στη Νέα Υόρκη πριν από περισσότερα από 30 χρόνια.

Η γυναίκα μετά τη σεξουαλική επίθεση από τον Diddy ξάπλωσε στο κρεβάτι σοκαρισμένη και τραυματισμένη», σημειώνεται στην αγωγή. «Καθώς ετοιμαζόταν να ντυθεί, μπήκε στο δωμάτιο ο Hall και την ανάγκασε να κάνει σεξ μαζί του

«Πρόκειται για κατασκευασμένους ισχυρισμούς που αναφέρουν ψευδώς κακοποιητική συμπεριφορά πριν από περισσότερα από 30 χρόνια και κατατέθηκαν την τελευταία στιγμή. Αυτό δεν είναι παρά μια προσπάθεια αρπαγής χρημάτων.

Λόγω της φήμης και της επιτυχίας του Sean Diddy Combs, είναι εύκολος στόχος για ανώνυμους κατήγορους που λένε ψέματα για οικονομικό όφελος», σημειώνει εκπρόσωπος του Diddy στο περιοδικό People.

Αρνείται τις κατηγορίες ο Diddy

«Το κοινό θα πρέπει να είναι σκεπτικό και να μη βιαστεί να αποδεχθεί αυτούς τους ψεύτικους ισχυρισμούς», προσέθεσε ο εκπρόσωπος του Diddy.

Σύμφωνα με τη νέα καταγγελία, η γυναίκα υποστηρίζει πως συνάντησε τους δύο άντρες σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο διανομέας της Uptown Records, MCA Records, στα γραφεία της εταιρείας.

«Ο Diddy και ο Hall φλέρταραν πολύ με τη γυναίκα και τη φίλη της, προσφέροντάς τους ποτά κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Αργότερα, στο διαμέρισμα του Hall, η γυναίκα υποστηρίζει ότι αναγκάστηκε να κάνει σεξ με τον Diddy» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Η γυναίκα μετά τη σεξουαλική επίθεση από τον Diddy ξάπλωσε στο κρεβάτι σοκαρισμένη και τραυματισμένη», σημειώνεται στην αγωγή. «Καθώς ετοιμαζόταν να ντυθεί, μπήκε στο δωμάτιο ο Hall και την ανάγκασε να κάνει σεξ μαζί του».

Σύμφωνα με τη μήνυση και η φίλη της αναγκάστηκε να κάνει σεξ με τους δύο άντρες σε άλλο δωμάτιο.

Στη μήνυση αναφέρεται πως ο Diddy έγινε βίαιος μέρες μετά τη φερόμενη επίθεση.

«Ήταν θυμωμένος και άρχισε να επιτίθεται και να προσπαθεί να πνίξει τη γυναίκα σε σημείο που λιποθύμησε.

Ο Diddy έψαχνε τη φίλη της επειδή ανησυχούσε ότι θα έλεγε στο κορίτσι με το οποίο ήταν εκείνη την περίοδο τι τους είχαν κάνει αυτός και ο Hall», σημειώνεται στη μήνυση.

Η γυναίκα μίλησε για την επίθεση αργότερα σε μέλη της οικογένειάς και αναζήτησε ιατρική θεραπεία για τα τραύματα μετά το περιστατικό.

Sports in

Πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς στο Madrid Open, για την πρόκριση στον 4ο γύρο η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Madrid Open απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί στον 3ο γύρο του τουρνουά με την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024