Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το BBC απαντά στις καταγγελίες για την Κέιτ Μίντλετον - «Υπερβολική και αναίσθητη»

Το BBC απαντά στις καταγγελίες για την Κέιτ Μίντλετον – «Υπερβολική και αναίσθητη»

Το BBC έγινε δέκτης παραπόνων του κόσμου για την κάλυψη του μηνύματος της Κέιτ Μίντλετον πως πάσχει από καρκίνο και δίνει την απάντησή του.

Το BBC αναγκάστηκε να απαντήσει στις καταγγελίες ότι η κάλυψη της διάγνωσης καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον ήταν «υπερβολική και αναίσθητη».

Ήταν στις 22 Μαρτίου που η Κέιτ Μίντλετον δημοσίευσε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμά της με το οποίο ενημέρωνε τον κόσμο ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Το BBC αποκάλυψε ότι έλαβε παράπονα από ανθρώπους που πιστεύουν ότι η κάλυψη για τη σοκαριστική διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον ήταν υπερβολική και αναίσθητη.

Από την πλευρά του το BBC εξηγεί ότι ο λόγος για το μέγεθος της κάλυψης ήταν να αντικατοπτρίζει τη σημασία αυτής της ιστορίας και την έκρηξη υποστήριξης για την πριγκίπισσα της Ουαλίας από όλο τον κόσμο.

«Το ρεπορτάζ μας κατέστησε σαφές ότι αυτή είναι μια δύσκολη για την πριγκίπισσα και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. Προσέχουμε ανά πάσα στιγμή να προσεγγίζουμε την κάλυψή μας με ευαισθησία», σημειώνει το βρετανικό δίκτυο σε ανακοίνωσή του.

«Ως μέρος της ανάλυσής μας, εξετάσαμε τις έντονες εικασίες που υπήρχαν την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας.

Αναφέραμε επίσης το αίτημα της Κέιτ Μίντλετον για προστασία της ιδιωτικής ζωής και λεπτομερώς τη δήλωση από το παλάτι του Κένσινγκτον σχετικά με το δικαίωμα της πριγκίπισσας στην ιδιωτική ζωή σε σχέση με τα ιατρικά της ζητήματα.

Πάντα εξετάζουμε προσεκτικά τις συντακτικές αποφάσεις που παίρνουμε. Αν και έχουμε ευθύνη να αναφέρουμε ιστορίες που ενδιαφέρουν το κοινό μας, εκτιμούμε ότι δεν θα είχαν εγκρίνει όλοι την προσέγγιση που ακολουθήσαμε» καταλήγει η ανακοίνωση του BBC.

Το τεράστιο σοκ για την Κέιτ Μίντλετον

Υπενθυμίζεται πως η Κέιτ Μίντλετον στο μήνυμά της μίλησε για την αντιμετώπιση του τεράστιου σοκ μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο.

«Τον Ιανουάριο υποβλήθηκα σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στο Λονδίνο και εκείνη τη στιγμή θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική. Η επέμβαση ήταν επιτυχής.

Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση έδειξαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα με συμβούλεψε ότι πρέπει να υποβληθώ σε ένα πρόγραμμα προληπτικής χημειοθεραπείας και τώρα είμαι στα αρχικά στάδια αυτής της θεραπείας.

Αυτό φυσικά ήρθε σαν τεράστιο σοκ και ο Γουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της οικογένειάς μας. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο» ανέφερε η Κέιτ Μίντλετον στο συγκλονιστικό μήνυμα με το οποίο ενημέρωνε τον κόσμο ότι πάσχει από καρκίνο.

Αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποχώρησε από τα επίσημα καθήκοντά της.

Πριν αποκαλύψει ότι νοσηλευόταν για καρκίνο, η Κέιτ Μίντλετον έγινε αντικείμενο πολλών θεωριών συνωμοσίας και φημών τους δύο μήνες που ακολούθησαν την επέμβασή της στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο.

Βρέθηκε επίσης αντιμέτωπη με αντιδράσεις για την επεξεργασία μιας οικογενειακής φωτογραφίας που ανήρτησε για την ημέρα της Μητέρας με τα τρία παιδιά της.

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024