Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Χάρι μετάνιωσε για το «Spare» μετά την αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον

Ο πρίγκιπας Χάρι μετάνιωσε για το «Spare» μετά την αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται σε δύσκολη θέση μετά την αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον πως πάσχει από καρκίνο.

Ο πρίγκιπας Χάρι ενδέχεται να βλέπει πλέον διαφορετικά το βιβλίο του «Spare» εν μέσω της μάχης που δίνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον με τον καρκίνο.

«Όταν ανακαλύπτεις πως η κουνιάδα σου έχει καρκίνο και έχεις γράψει πράγματα που δεν μπορούν να ανακληθούν, αυτό είναι ένα πολύ οδυνηρό μέρος για να βρεθείς» σημείωσε αποκλειστικά στο Us Weekly η βασιλική συγγραφέας Tessa Dunlop κατά την προώθηση του βιβλίου της «Elizabeth & Philip: A Story of Young Love, Marriage and Monarchy».

Η Tessa Dunlop επισήμανε την κριτική του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ για τη βασιλική οικογένεια.

«Επικρίνουν σκόπιμα τη μοναρχία και μετά προσφέρουν τους εαυτούς τους ως εναλλακτική λύση στη μοναρχία. Έτσι, όταν η μοναρχία αντιμετωπίζει προβλήματα, κάνουμε μια σύγκριση. Μπορούν πραγματικά ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ να δείξουν πως τώρα νοιάζονται; Πρέπει σίγουρα να είναι προσεκτικοί με τον χρόνο που κάνουν δηλώσεις ώστε να μη δείχνουν οπορτουνιστές».

Η βασιλική βιογράφος ανέφερε ότι τώρα με τον μονάρχη και την πριγκίπισσα της Ουαλίας να δίνουν μάχη με τον καρκίνο, οι Σάσεξ θα πρέπει να το σκεφτούν δύο φορές, πριν κάνουν και άλλες αποκαλύψεις για την βασιλική οικογένεια.

Όταν τον περασμένο Ιανουάριο κυκλοφόρησε η βιογραφία του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Spare» η Κέιτ Μίντλετον ένιωσε μεγάλη έκπληξη με τις επιθέσεις που εξαπέλυσε ο πρίγκιπας Χάρι εναντίον της και κατά άλλων μελών του Οίκου των Ουίνδσορ.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν είχε πρόθεση να συγχωρήσει τον Χάρι και την Μέγκαν για την «δημόσια προδοσία» τους.

Οι αιχμές για Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπα Γουίλιαμ

Μεταξύ άλλων στο βιβλίο ο Χάρι περιγράφει τη διαφωνία της Κέιτ Μίντλετον με τη Μέγκαν Μαρκλ παραμονές του γάμου τους τον Μάιο του 2018, όταν οι δύο γυναίκες ήρθαν σε ρήξη με αφορμή το φόρεμα της πριγκίπισσας Σάρλοτ, που ήταν παράνυμφος στην τελετή.

Ο πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου στο βιβλίο του παρουσίασε την δική του εκδοχή, σύμφωνα με την οποία μετά την έντονη διαφωνία των δύο «εξ αγχιστείας» γαλαζοαίματων, η Αμερικανίδα σύζυγός του «έπεσε στο πάτωμα και ξέσπασε σε κλάματα».

Στα απομνημονεύματά του ο πρίγκιπας Χάρι κατηγορεί την Κέιτ Μίντλετον και γράφει πως κάποτε η Μέγκαν ζήτησε από την Κέιτ ένα λιπ γκλος, εκείνη της το έδωσε αλλά έδειξε έκπληκτη και έκανε έναν μορφασμό όταν είδε την ηθοποιό να το απλώνει στα χείλη της.

Η Κέιτ Μίντλετον δεν ήταν ευχαριστημένη με όσα έγραψε ο πρίγκιπας Χάρι για εκείνη, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών του πως έκανε τη Μέγκαν να κλάψει και πως ενθάρρυνε τον Χάρι να φορέσει τη διαβόητη ναζιστική αποκριάτικη στολή του.

«Η Κέιτ αισθάνεται ότι οι πράξεις του πρίγκιπα Χάρι είναι φρικιαστικές. Δυσκολεύεται να τον συγχωρήσει που έσυρε το όνομά της σε όλα αυτά», σημειώνει πηγή που επικαλείται το Us Weekly χαρακτηριστικά.

Από τις επιθέσεις δεν γλίτωσε ούτε ο αδερφός του πρίγκιπας Γουίλιαμ. Στο βιβλίο περιγράφει έναν καβγά με τον διάδοχο του θρόνου, μόλις δύο μήνες πριν από το περιβόητο Megxit τον Ιανουάριο του 2020. Ο πρίγκιπας Χάρι γράφει πως ο μεγαλύτερος αδελφός του αφού χαρακτήρισε τη Μέγκαν «σκληρή» του επιτέθηκε και τον έριξε κάτω.

Άλλος γνώστης επισημαίνει πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν βλέπει πώς θα μπορούσε να επιστρέψει στη βασιλική οικογένεια ο πρίγκιπας Χάρι. «Σε αυτό το σημείο, δεν έχει κανένα σχέδιο να μιλήσει με τον Χάρι. Έχει συμβιβαστεί με το γεγονός ότι έχασε τον μικρό του αδερφό πιθανότατα για μια ζωή», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024