Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω να κάνω μπάνιο τρεις εβδομάδες»

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω να κάνω μπάνιο τρεις εβδομάδες»

Η τρέχουσα περίοδος είναι πολύ δύσκολη για εκείνη, καθώς η ασθένεια βρίσκεται σε υποτροπή.

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με την σκλήρυνση κατά πλάκας – με την οποία διαγνώστηκε το 2021.

Τα συμπτώματα της σκλήρυνσης κατά πλάκας

Σε εξομολόγησή της στο podcast της «MeSsy», η 52χρονη ηθοποιός ανέφερε πως τον τελευταίο μήνα έχει ζοριστεί πολύ από τα συμπτώματα της σκλήρυνσης κατά πλάκας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει απλά πράγματα στην καθημερινότητά της, όπως είναι το μπάνιο.

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου, πρέπει να αγοράσω μετοχές στο Cottonelle, γιατί δεν έχω κάνει ντους εδώ και τρεις εβδομάδες», είπε η ηθοποιός στη συμπαρουσιάστριά της και ηθοποιό, Τζέιμ Λιν Σίγκελ. «Δεν μπορώ να σταθώ στο ντους μου. Δεν υπάρχει τρόπος», περιέγραψε.

Οι πόνοι και οι δυσκολίες της καθημερινότητας

Παράλληλα, ανέφερε πως πέρα από τον έντονο πόνο, δε νιώθει τα πόδια της και φοβάται πως θα πέσει περπατώντας μόλις μέχρι το μπάνιο. Ακόμα, υποστήριξε ότι αυτή η κατάσταση την έχει εξαντλήσει και έτσι επιθυμεί συνεχώς να είναι ξαπλωμένη και να βλέπει τηλεόραση χωρίς να την ενοχλεί κανείς. Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως ποτέ δεν έχει δει τα πόδια της έτσι και αυτή η κατάσταση την έχει αγχώσει και ανησυχήσει.

«Το κάθισμα που έχω στο ντους είναι μικρό και τα οπίσθιά μου είναι τόσο μεγάλα πλέον, που δεν μπορώ καν να καθίσω. Γλιστράω αμέσως», εξήγησε.

Πώς αντιδρά η κόρη της

Στη συνέχεια της περιγραφής της, η ηθοποιός είπε πως η 12χρονη κόρη της, Σάντι, την τρολάρει για τη μυρωδιά της, αφού εδώ και τρεις εβδομάδες δεν έχει κάνει κανονικό μπάνιο με αποτέλεσμα να μυρίζει άσχημα. Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ αποκάλυψε ακόμα – με μια έξτρα δόση χιούμορ – πως όταν η κόρη της την εκνευρίζει τη βάζει να μυρίζει τις μασχάλες της.

«Δόξα τω Θεώ, είμαι πάντα μόνη μου, οπότε δεν με μυρίζει κανείς. Η κόρη μου μού λέει συνέχεια «μαμά, μυρίζεις πολύ άσχημα». Όταν με ενοχλεί, τη βάζω να μυρίζει τις μασχάλες μου, μόνο και μόνο για να σταματήσει», ήταν τα λόγια της ηθοποιού.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024