Λιγότερο από 24 ώρες χρειάστηκαν για να εξαντληθούν τα πρώτα εισιτήρια που τέθηκαν σε κυκλοφορία για τον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου).

Η δίψα του κόσμου να βρεθεί στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδας στην «μάχη» της για να πάρει το εισιτήριο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είναι τεράστια και αυτό φάνηκε έμπρακτα.

Ο κόσμος αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στον Βασίλη Σπανούλη και στους παίκτες του.

Μάλιστα και τα εισιτήρια τόσο για τους αγώνες της πρώτης φάσης όσο και των δύο ημιτελικών επίσης κοντεύουν να εξαντληθούν, σε άλλη μία απόδειξη ότι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα είναι γεμάτο.

Υπενθυμίζουμε ότι από χθες έχει τεθεί σε κυκλοφορία το 20% των διαθέσιμων εισιτηρίων της διοργάνωσης. Κοινώς, σύντομα θα τεθούν στην διάθεση του κοινού και άλλα εισιτήρια.

Το μονοπάτι της Εθνικής

Στόχος της Εθνικής του Σπανούλη είναι φυσικά η πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εμπόδιά της είναι η Δομινικανή Δημοκρατία και η Αίγυπτος στην πρώτη φάση των ομίλων. Αν επιτευχθεί το πρώτο εγχείρημα, τότε η Ελλάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Σλοβενία, Κροατία ή Νέα Ζηλανδία σε ένα ματς που θα κρίνει την πρόκριση.

Αναμετρήσεις στις οποίες ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του θα έχουν την απόλυτη στήριξη του κόσμου, που αναμένεται να γεμίσει το φαληρικό γήπεδο.