Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση σε πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ

Επίθεση σε πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ

Ουλτρας της Always Ready έκαναν «ντου» στα αποδυτήρια της ομάδας τους μετά την ήττα από την Πετρολέρο και επιτέθηκαν στον Αλαϊν Μπαρόχα και τους συμπαίκτες του

Οι λάτιν είναι παραδοσιακά θερμόαιμοι. Οι ούλτρας στη Νότια Αμερική είναι θερμόαιμοι. Η ήττα σε ντέρμπι είναι απαγορευμένη λέξη. Στη μακρινή Βολιβία οι οπαδοί της Όλγουεϊς Ρέντι επιτέθηκαν στους παίκτες της ίδιας τους της ομάδας μετά την εντός ήττα από την Ιντεπενδιέντε Πετρολέρο.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές είδε να του επιτίθενται οι χούλιγκανς ήταν και ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Αλαϊν Μπαρόχα.

Οι ούλτρας της Always Ready εισέβαλαν στα αποδυτήρια και δημιούργησαν χάος. Οι παίκτες δέχτηκαν επίθεση και είδαν τους ultras να τους κλέβουν και προσωπικά τους αντικείμενα. Όπως τονίζει ο Τύπος στη Βολιβία ήδη υπάρχουν αθλητές που αποχωρούν από τον βολιβιανό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο μπακ Ντιέγκο Μεδίνα, μετά τα θλιβερά γεγονότα, ανακοίνωσε το τέλος του κύκλου του στην ομάδα.

«Λήστεψαν και υπήρξαν επιθέσεις από ανθρώπους που δεν το περιμέναμε ποτέ. Δεν θα συνεχίσω στην Always Ready. Είναι απαράδεκτο», δήλωσε ο Μιράντα.

Συμπαίκτες του έλεγαν ότι υπέστησαν επιθέσεις όχι μόνο από οπαδούς αλλά και από και ανθρώπους του συλλόγου, μετά την τρίτη σερί ήττα από την Independiente (0-1) και τον επακόλουθο αποκλεισμό από το τουρνουά Apertura.

Η ομάδα των «εκατομμυριούχων» αποφάσισε να μην προπονηθεί αυτή τη Δευτέρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Η ατμόσφαιρα είναι τρομερή και τέσσερις ημέρες πριν παίξει με την Independiente de Medellín, για το Copa Sudamericana.

«Μπήκαν στα αποδυτήρια, μας έκλεψαν πράγματα, υπήρξαν επιθέσεις, περιμένουμε την απάντηση της ηγεσίας», είπε ο Μεδίνα στα ΜΜΕ.

Στη Βολιβία μίλησαν για «Σκάνδαλο» και έγραψαν και για τον πρώην «κιτρινόμαυρο» πορτιέρο:

«Ο Αλαϊν Μπαρόχα (είναι από τη Βενεζουέλα) δέχθηκε επίθεση από τους δικούς του οπαδούς. Έκλεψαν κινητά τηλέφωνα και χρήματα από τους παίκτες της ομάδας τους».

Ο Μπαρόχα πήγε τον περασμένο Δεκέμβρη στην ομάδας της Λας Πας μετά από δυο χρόνια στην Καράκας.

Ο 34χρονος σήμερα Βενεζουελάνος γκολκίπερ έπαιξε την περίοδο 2015-16 στην Ελλάδα με την ΑΕΚ. Αγωνίσθηκε σε 25 ματς και στέφθηκε Κυπελλούχος (δεν είχε παίξει όμως στον τελικό κόντρα τον Ολυμπιακό)

Sports in

Άποντος ο Σλούκας στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Δεν έβαλε ούτε πόντο για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2019 σε ένα Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024