Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Yποψηφιότητα – έκπληξη του Γιάννη Νικολάου για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ

Yποψηφιότητα – έκπληξη του Γιάννη Νικολάου για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ

Ο πρώην αθλητής του Ηρακλή θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ

Με το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι ολοκληρώνεται ο Ολυμπιακός κύκλος και μαζί του ολοκληρώνεται και η θητεία των διοικήσεων στις Αθλητικές Ομοσπονδίες της Ελλάδας, οι οποίες πρέπει να προκηρύξουν εκλογές μέχρι το 2024.

Ήδη στο ΣΕΓΑΣ παρουσιάστηκε ο πρώτος υποψήφιος για Πρόεδρος, διεκδικώντας τη θέση από τη Σοφία Σακοράφα και είναι ο Γιάννης Νικολάου, αθλητής του Ηρακλή, δημοσιογράφος και επί χρόνια Υπεύθυνος Επικοινωνίας στη World Athletics, δηλαδή στην Παγκόσμια Ομοσπονδία του στίβου.

Ο Γιάννης Νικολάου που υπήρξε επί χρόνια ένας εκ των στενότερων συνεργατών του Βρετανού Ολυμπιονίκη και Προέδρου της World Athletics, Σεμπάστιαν Κόε ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του για Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ στην απολογιστική συνέλευση της ομοσπονδίας του στίβου.

«Βρίσκομαι σήμερα μαζί σας γιατί μας ενώνουν κοινές αγωνίες και προβληματισμοί αλλά και οράματα για το άθλημα του στίβου. Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας και διεκδικώ την θέση του προέδρου στις επικείμενες αρχαιρεσίες» τόνισε ο Γιάννης Νικολάου ενώπιον 174 σωματείων που μετείχαν στην διαδικασία.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος έκανε μία ενωτική παρέμβαση, χαμηλών τόνων, και έδειξε ότι είναι μακριά από την οξύτητα που χαρακτήριζαν προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. «Επιθυμώ να συμπορευτούμε, να δώσουμε τις λύσεις και να αναζητήσουμε την πρόοδο για το άθλημα μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η υποψηφιότητα του Γιάννη Νικολάου έτυχε θερμής υποδοχής και τα σωματεία στην πλειοψηφία τους έδειξαν ενθουσιασμό. Η έλευση ενός στελέχους με διεθνές κύρος, μεγάλη αναγνώριση αλλά και γνώση των ελληνικών αθλητικών θεμάτων όπως ο Γιάννης Νικολάου, αλλάζει το σκηνικό στον ΣΕΓΑΣ.

Το διήμερο που προηγήθηκε της γενικής συνέλευσης ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ που φέρει και την ιδιότητα του προέδρου του συλλόγου Ερμής Κωνσταντινούπολης1877, είχε πολλές επαφές με ανθρώπους από την οικογένεια του στίβου.

Ο Γιάννης Νικολάου προχώρησε σε ανακοίνωση για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ ενώπιον των σωματείων μελών δείχνοντας τη θέληση του να λειτουργήσει ενωτικά και να συγκεντρώσει όλες τις τάσεις από το χώρο του στίβου, μακριά από τις προσωπικές πολιτικές των τελευταίων ετών που ταλαιπώρησαν σημαντικά τον ΣΕΓΑΣ.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024